Trabzonspor ile Sivasspor'un 24. randevusu

Yarın Trabzon'da yapılacak mücadeleyle Trabzonpor ile Sivasspor, 24. kez karşılaşmış olacak.

Trabzonspor ile Sivasspor'un 24. randevusu

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor ile Demir Grup Sivasspor, 24. kez karşı karşıya gelecekler. İki takım arasında ligde oynanan 23 maçta bordo-mavililerin 12 galibiyeti bulunurken, Demir Grup Sivasspor’un ise biri hükmen olmak üzere 6 galibiyeti bulunuyor. 


Geçtiğimiz sezon Süper Lig’de mücadele edemeyen Demir Grup Sivasspor bir sezonun ardından ilk kez bordo-mavili takımın yeni stadyumuna konuk olacak. İki takım arasında geride kalan 23 maçta bordo-mavililerin 12 galibiyeti bulunurken, Sivasspor’un ise 6 galibiyeti bulunuyor. 5 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadı. Trabzonspor'un attığı 35 gole karşılık Sivasspor 24 gol kaydetti. 

Trabzon'da oynanan maçlar 

Konuk ekip Sivasspor'un Trabzon'da oynanan maçlarda 1 galibiyeti bulunuyor. İki takım arasında Trabzon'da oynanan 11 maçta bordo-mavililerin 7 galibiyeti bulunurken, Sivasspor'un ise 1 galibiyeti bulunuyor. 3 maçta ise taraflar birbirlerine üstünlük kuramadılar. Bordo-mavililer evinde oynadığı maçlarda 18 gol atarken, kalesinde ise 7 gol gördü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor