Haberler

Trabzonspor - Fenerbahçe maçını Ali Palabıyık yönetecek

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında oynanacak olan Trabzonspor - Fenerbahçe maçını Ali Palabıyık yönetecek.

Süper Lig'de 20. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Haftanın en önemli maçı olan Trabzonspor- Fenerbahçe mücadelesini Ali Palabıyık yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, ligin 20. haftasında görev alacak hakemler şunlar:

31 OCAK CUMA

20.00 Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği: Alper Ulusoy

1 ŞUBAT CUMARTESİ

14.00 Antalyaspor-İttifak Holding Konyaspor: Halis Özkahya

17.00 Çaykur Rizespor-Beşiktaş: Ümit Öztürk

20.00 Trabzonspor-Fenerbahçe: Ali Palabıyık

2 ŞUBAT PAZAR

13.30 MKE Ankaragücü-Kasımpaşa: Halil Umut Meler

16.00 Gaziantep FK-Demir Grup Sivasspor: Arda Kardeşler

16.00 Aytemiz Alanyaspor-BTC Turk Yeni Malatyaspor: Mete Kalkavan

19.00 Galatasaray-Hes Kablo Kayserispor: Zorbay Küçük

3 ŞUBAT PAZARTESİ

20.00 Yukatel Denizlispor-Göztepe: Mustafa Öğretmenoğlu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ali Palabıyık Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki!
500

Yorumlar (29)

zeki tayfur:

Şaibeli bir hakem trabzonu kollayacaktır

17
29
yanıtYanıtla
Zeki Gencebay:

Sana sadece gülüyorum!!!

yanıt2
yanıt3
duran tekerlek:

Fenevbahçe Ali Palabıyık''ın yönettiği 18 maçta sadece 1 kez mağlup olmuş. Ayrıca Trabzon-Fenevbahçe karşılaşmalarında 4 kez göre almış. bunlar 3''ü berabere 1''i de Fenevbahçe''nin deplasmanda galibiyeti ile sonuçlanmış. Hadi bakalım. Ne yorum yapacaksınız! Sizce de kazanacak belli değil mi?

15
14
yanıtYanıtla
fenerli:

Fırat Aydınus a bu hafta maç yok. Fener in bu sene kazandığı maçları yöneten hakemler neden sonraki hafta maç alamıyor neden cezalandırılıyor. Hadi bakalım. Ne yorum yapacaksınız?

yanıt7
yanıt2
BOZUK SİCİL:

ANCA ALGI YAPIN. FENERİN SON KAYBETTİĞİ MAÇA BAKIN KİM YÖNETMİŞ.

yanıt5
yanıt4
BOZUK SİCİL:

R HARFİ Bİ TARAFINAMI KAÇTI. GERÇİ İSMİNDEN NE OLDUĞU BELLİ OLUYOR TEKERLEK SENİ.

yanıt9
yanıt2
FB:

Tekevlek givmiş çocukken r yi yutmuş :))

yanıt3
yanıt2
D:

yuh bu kadar belli etmeyin be açmadan tahmin ettim zaten yetiş ya ali

17
10
yanıtYanıtla
İLGİNÇ:

Fener yeter ki sussun ataması olmuş. .

14
8
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

ŞİKECİLER NE ARA SIKIŞSALAR. . . KOŞ ALİ KOŞ. . . . YAŞA ALİ YAŞA. . .

10
9
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title