Haberler

Trabzonspor-Fenerbahçe maçına, sarı-lacivertli takımın taraftarları alınmayacak

Güncelleme:

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabaka için düzenlenen Spor İl Güvenlik Kurulu toplantısı sona erdi. Sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağı karşılaşmada 700'ü özel güvenlik olmak üzere toplam 2 bin 100 güvenlik personeli görev yapacak.

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu, Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan karşılaşma öncesi bir araya geldi. Vali İsmail Ustaoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya A riski kategorisine alınan zorlu müsabaka için uygulanacak güvenlik tedbirleri konuşularak karara bağlandı.

FENERBAHÇE TARAFTARI ALINMAYACAK

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 1 Şubat Cumartesi günü oynanacak olan karşılaşmada 700'ü özel, bin 400 de resmi güvenlik personeli olmak üzere toplam 2 bin 100 personelin görev yapacağı belirtilirken, ayrıca geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi 'iki takım arasında oynanan maçlarda misafir takım taraftarı alınmaması' yönündeki kararın bu maçta da uygulanacağı ve Fenerbahçe taraftarlarının karşılaşmaya alınmayacağı ifade edildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Fenerbahçe Spor Haberler

500

Yorumlar (112)

GFBebiL:

Korkmayın Bu kadar Fenerbahçe Titretir !

47
41
yanıtYanıtla
HADİİ:

CİV CİVDEN KORKAN TAVUK OLSUN

yanıt27
yanıt18
FENERCELONA:

korkuyorlar mı?

32
24
yanıtYanıtla
Fanatik:

Sen bu dediğine İnanıyormusun ?sarı CÜCÜK!!!

yanıt12
yanıt21
dex:

Korkmak ne kelime, ağlama şimdiden başlamış, hem oynayan takım, hem de diğer destekçileri

yanıt12
yanıt10
FB Lİ:

Hamsiye geeeeeeel :)))

20
12
yanıtYanıtla
Fanatik:

Sen zahmet etme hamsi size gelecek en irisinden ve yağlısından !

yanıt12
yanıt9
IHTIYAR:

EZE EZE YENER FB. İSTERSE TARAFTAR SAHAYA İNSİN

13
15
yanıtYanıtla
Ts:

Hey gidi fener, Trabzon size cehennem olacak cehennem. Başkanınız üç hafta önceden ötmeye başladı. Sizi Akyazıya gömecegiz. Kanaryanin kanatlarını joparacagız. Siz hele gelin bakalim korkaklar

12
14
yanıtYanıtla
GENÇFENERBAHÇELİLER:

Hamsi beyinliler sizi :)) GFB HERZAMAN HER YERDE BIRAKSALAR KİM KİMİ NEREYE GÖMÜCEK GÖRÜCEKSİNİZ SONUÇLANDIĞINDA GÖRÜŞELİM. .

yanıt10
yanıt8
Tüm 112 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title