Haberler

Trabzonspor, Basel'e 2-0 mağlup oldu!

Güncelleme:

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'ndaki son maçında İsviçre temsilcisi Basel'e deplasmanda 2-0 yenildi ve grubunu 1 puanla son sırada tamamladı.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında Trabzonspor, deplasmanda karşılaştığı İsviçre temsilcisi Basel'e 2-0'lık skorla mağlup oldu. Elenmesi daha önce kesinleşen Trabzonspor, Avrupa'ya mağlubiyetle veda etmiş oldu. Basel'e galibiyeti getiren golleri 22. dakikada Widmer ile 72. dakikada Stocker kaydetti.

Trabzonspor, Basel'e 2-0 mağlup oldu!

TRABZONSPOR 1 PUAN TOPLADI

Bu sonuçla Basel grupta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle grubunu lider tamamladı ve Avrupa Ligi'nde adını son 32 turuna yazdırdı. Trabzonspor ise Basel ile evinde aldığı 2-2'lik beraberlik sonrasında aldığı 1 puanla UEFA macerasına nokta koydu.

Trabzonspor, Basel'e 2-0 mağlup oldu!

İSVİÇRELİLERDEN KÜSTAH HAREKET

Öte yandan kritik mücadelede YPG paçavrası açılmasıyla gerginlik yaşandı. Trabzonsporlu taraftarlar paçavranın açıldığı tribüne girerken, güvenlik güçleri olaya müdahale ederek, o grubu stadın dışarısına çıkardı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trabzonspor Basel Haberler

500

Yorumlar (15)

MAHMUT:

bize her yer trabzon

4
3
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Hani memleket ateşi ile yanıyordun Ünal Karaman yedek kadro ile gitmek hoşmu oldu iş bıyık bırakmakla olmuyor,ülke puanı umurunda değil senin

5
2
yanıtYanıtla
HAKAN:

ts doğru yolda ilerliyor geleceğe yatırım seneye inşallah büyük yol alacak aksilik olmazsa tabi

2
4
yanıtYanıtla
maho:

hamsi kafalılar

2
3
yanıtYanıtla
SU KABADAYISI FATİH:

RUHSUZSUNUZ KUPA DİLENEN HAMSİLER

2
3
yanıtYanıtla
gazeteçi:

ya arkadaş bizim türk takımlarında zehri kadar kafa yok bunlar avrupada başarılı olmak için ligde neye bukadar aglıyorlar anlamadım hem avrupa için ligde şampiyon olacam diye ne hakem kalıyor ne var kalıyor sonuç ne avrupada yedeklerle cık avrupaya rezil ol yazık yazık valla yazık türk futbolu bitmişde aglayanı yok

5
0
yanıtYanıtla
HH42:

umarım başakşehirin başarısını görüp utanırsınız yazık çok yazık gs fark yiyor ts rezilleri oynuyor bjk yedek agırlıklı çıkıp yenilmek için elinden geleni yapıyor şimdi 2 dakika adam olun BAŞAKŞEHİR karşısında ceketinizi ilikleyin

3
1
yanıtYanıtla
FUTBOLSEVER:

NE İŞİ VAR TRABZONUN AVRUPA DA. GALATASARAY GİDER HER TAKIMDAN FARK YER 30 MAÇTIR GALİBİYETİ YOK. BEŞİKTAŞ GİDER YEDEK AĞIRLIKLI ÇIKAR FARK YER. AVRUPA DA NE PRESTİJ KALDI NE PUAN BU TAKIMLARA CEZA VERİLSİN. AVRUPA DA KÖTÜ DERECE ELDE EDEN TAKIMLAR KESİNLİKLE CEZALANDIRILSIN?

2
1
yanıtYanıtla
Burcın:

Trabzon spor bu hocası ıle hıcbır sey yapamazz?

1
2
yanıtYanıtla
Adıl:

Vızyonsuz hoca . Avcıyla bu kadar gulunc?

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title