"Trabzonspor başarılı oldukça sponsor..."

Büyükelçi yeni sponsorlukların gelebileceğini ifade etti

"Trabzonspor başarılı oldukça sponsor..."

Katar’ın Ankara Büyükelçisi Salem Mubarak Al-Shafi Trabzonspor'a gelerek başkan Muharrem Usta ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Ziyarete Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Mazhar Yıldırımhan,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Ak parti il başkan yardımcısı Halil İbrahim Demirtaş, Turizm İl Müdürü Ali Ayvazoğlu ve DOKA Başkanı Çetin Oktay Yıldırım da katıldı. Büyükelçi Salem Mubarak Al-Shafi Trabzonspor Kulübü’nde olmakta dolayı mutlu olduğunu belirterek “Trabzonspor’un daha önceki başarılarını ve taraftarlarının takımına bağlılığını biliyorum.İnşallah o eski günlerine dönecektir.QNB’nin Türkiye’deiki yatırımı var;Finansbank ve Trabzonspor. Başarı oldukça sponsorlarda artacaktır” ifadelerini kullandı.


Başkan Muharrem Usta ise ziyaretin kendilerini memnun ettiğini belirterek “Bu şehre kimlik veren Trabzonspor markası hepimiz için çok değerli. Trabzonspor’la yatıp kalkan bu şehrin son zamanlarda uyku düzeni bozuk olsa da, taraftarıyla bu süreci aşacaktır. Bütün ülke görecektir ki Trabzonspor hak ettiği yere gelecektir” ifadelerini kullandı. Yapısal bir dönüşümün içinde olduklarını belirten BaşkanMuharrem Usta sözlerini şöyle sürdürdü. “Ekonomide önümüzü görmeyebaşladık.QNB’nin psikolojik ve ekonomik desteğini hissediyoruz.Trabzon’la körfez ülkeleri arasında dev bir işbirliğinin nişanı. Körfez ülkelerinden buraya gelenler bizim kardeşlerimiz. Trabzonspor, onların da takımı olmaya başladı. Yeni stadyumumuzda devre arasında Katar’dan bir takımla hazırlık maçı yapmayı da planlıyoruz.”


Ziyaretin ardından Akyazı Stadyumu’na gidilerek çalışmalar yerinde incelendi. Başkan Muharrem Usta Büyükelçi Salem Mubarak Al-Shafi’ye Trabzonspor rozeti takarak Trabzonspor Kulübü üyelik kartını takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor