Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu'ndan Şenol Güneş'e saldırıya tepki

Trabzonlu teknik adam Şenol Güneş'e Fenerbahçe taraftarlarınca yapılan saldırıyı kınayan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, menfur saldırıyı Haber61'e değerlendirdi.

Trabzonspor Asbaşkanı Hacısalihoğlu'ndan Şenol Güneş'e saldırıya tepki

Haber61 / Özel Haber / Tuncay Lakot 

Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, yakın dostu Şenol Güneş'e dün gece kupa maçında yapılan saldırıyı kınayarak, saldırıyı savunma ve aklamaya yönelik açıklamaları eleştirdi. 


"TRABZONSPOR'UN BİR DEĞERİ MAĞDUR OLDU"

Haber61'e özel açıklamalarda bulunan Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Şenol Güneş ile görüştüğünü, hastaneden taburcu olduğunu ve evde dinlenmeye çekildiğini belirtti. Yaşananlara kayıtsız kalınmaması gerektiğini belirten Asbaşkan Hacısalihoğlu, "Bir futbol müsabakasında bu tip hadiselerin olması Türkiye'nin bunlara şahit olması son derece üzücü. Trabzonspor'un bir değerinin bu hadisede mağdur olması ayrı üzüntü kaynağımız. Hem seyircilerin, hem bu işleri organize eden kulüp ve güvenliklerin bu konuya dikkat etmesi, azami özeni göstermesi, sorumlu olduklarını bilmesi gerekir" dedi. 

"GİZLİ PLANLAR VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEK..."

Asbaşkan Hacısalihoğlu, bazı spor yorumcularının ve Fenerbahçe camiasının saldırıyı normalleştiren ve suçu aklamaya yönelik açıklamalarını "Olaylara samimi ve yalın bakmak lazım. Bir olayı başka bir olaya katarak planlar yapmamak lazım. Gizli bir hadiseler varmış gibi düşündürmek doğru değil. Burada seyircilerin attığı birşey var. Bunların doğru olmadığını anlatmak lazım. Yoksa bunlara mazeret üretirsek, bir sebep bulup haklılık payı çıkartırsak bu tip hadiseleri desteklemiş olur ve büyütürüz." sözleriyle eleştirdi. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor