GİRESUN TİME
ANASAYFA HABER ARA FOTO GALERİ VİDEOLAR ANKETLER SİTENE EKLE RSS KAYNAĞI İLETİŞİM
TRABZONLU MÜDÜR KOLTUĞA OTURDU

TRABZONLU MÜDÜR KOLTUĞA OTURDU

Tarih 30 Mart 2015, 12:45 Editör Dursun ONUR

TIME ÖZEL AYRINTI HABER- Biz yazmıştık demeyi sevmiyoruz ama yine yanılmadık.
Ne demişsek o ama.....
Lafı nereye çekerseniz çekin çok da tın.
Evet, bİz yazmıştık.
Yanılmadığımız gibi kimseyi de ters köşe yapmadık.
Buyrun.
Üç hafta önce Ordu-Giresun Havalimanı Müdürlüğü'ne aslen Trabzonlu bir mühendisin atanacağını yazan gazetemiz yine haklı çıktı. DHMİ tarafından Ordu-Giresun Havalimanı müdürlüğüne atanan Harita Mühendisi İsa Gençoğlu, Giresun Valiliğini ziyaret etti.


Gazetemizin 7 Mart tarihli ve ' OR-Gİ HAVAALANINA TRABZONLU MÜDÜR' başlıklı özel haberi resmen doğrulandı. Giresun'dan sır gibi saklanan atama valiliğe yapılan ziyaretle gün yüzüne çıktı.

TIME'nin sözkonusu haberde isminin başharflerini ( İ.G.) verdiği sözkonusu mühendis 18 Mart itibarıyla göreve başladıktan sonra bugün Giresun'da göründü. Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere dayanarak yaptığımız haber böylece doğrulandı.

MÜDÜR GENÇOĞLU MAKAMA ÇIKTI

Bu kapsamda, Mart ayı sonu itibarıyla hizmete girmesi beklenen Ordu-Giresun Havalimanı Müdürlüğü'ne aslen Trabzonlu bir mühendisin göreve vekaleten atandığı iddiası netleşti .Ki, haberimize konu olan Havaalanı Müdürü İsa Gençoğlu, Vali Hasan Karahan’ı makamında ziyaret etti.
Şimdi...
Hiç okurlarını yanıltmayan Giresun TIME ne yazmıştı?
Hatırlayın lütfen.
Gazetemizin arşivine bakın.

Tarih: 7 Mart 2015.

Haberimizin başlığı: 

'OR-Gİ HAVALİMANINA TRABZONLU MÜDÜR'

İşte o haber:


TIME ÇOK ÖZEL İSTİHBARİ HABER-  Mart ayı sonu itibarıyla hizmete girmesi beklenen Ordu-Giresun Havalimanı Müdürlüğü'ne bir yanı kıyısından köşesinden Giresunlu olduğu savunulan ama aslen Trabzonlu bir mühendisin göreve vekaleten atandığı iddia ediliyor.

Güvenilir kaynaklardan aldığımız bilgilere göre, atamanın tepki çekmemesi için sır gibi saklandığı savunuluyor.
Yakında kokusu çıkar.
Hadi hayırlısı.
Mart ayı sonu itibarıyla hizmete girmesi beklenen Ordu-Giresun Havalimanı Müdürlüğü'ne Trabzonlu bir mühendisin vekaleten atandığı iddia ediliyor..
Mart ve yeya Haziran ayında tarifeli seferlere açılması planlanan Ordu-Giresun Havalimanı için şok bir atama yapıldığı ileri sürülüyor.
7 Haziran seçimleri öncesi hizmete sokulması beklenen Ordu-Giresun Havalimanı Müdürlüğü'ne Ankara'da Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü'nde (DHMİ) düz mühendis olarak görev yapan aslen Trabzonlu harita mühendisi ismi bizde saklı baş harflerini verelim ( İ. G.'nun) vekaleten atandığı iddia ediliyor.

Bu haber 5160 defa okunmuştur.

Delicious  Facebook  FriendFeed  Twitter  Google  StubmleUpon  Digg  Netvibes  Reddit

Sağlık

GİRESUN’DA ADLİ TIP BİRİMİ KURULDU

GİRESUN’DA ADLİ TIP BİRİMİ KURULDU TIME SAĞLIK HABER- Giresun Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yeni kurulan Adli Tıp Birimi göreve başladı.

GİRESUN’DA AKP’Lİ SENDİKADAN İSYAN (!)

GİRESUN’DA AKP’Lİ SENDİKADAN İSYAN (!) TIME GÜNCEL HABER- AKP'ye yakınlığı ile bilinen Sağlık-Sen Giresun Şube Başkanı Ogün Elifoğlu iktidara isyan...
GİRESUN’A ADAY DEĞİL,İNSAN LAZIM İNSAN!..24 Eylül 2022

Sayaç



RSS Kaynağı | Yazar Girişi | Yazarlık Başvurusu

Altyapı: MyDesign Haber Sistemi