Güçleniyoruz

Hacıoğlu Restoran’da kahvaltıda buluşan yönetim kurulu, yeni yapılacak olan faaliyetleri masaya yatırdı. Kahvaltıda konuşma yapan Amatör Futbolcular Federasyonu Genel Başkanı Şerif Kunt, “Derneğimizin ilk kuruluş yeri Trabzon’dur. Biz de buradan Türkiye’ye yayılarak 40 ilin bir araya gelmesiyle Amatör Futbolcular Derneği’ni güçlendirmekteyiz” ifadelerini kullandı. 

“Hayatımı spora adadım”

Kunt, “Buraya biz Trabzon Amatör Futbolcular Derneği Başkanımız Salih Aladağ’ın daveti ile icabet ettik. Uzun zamandan beri Türkiye’deki kuruluş çalışmalarıyla ilgili şehir dışındaydık. Bu işe gönül vermiş kardeşlerimize destek amacıyla yanlarındayız. Şehrimizi spor konusunda bir adım daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Ben bütün hayatımı spora, futbola adamış bir büyüğünüz olarak sizlere tavsiyem bu tür dernekleri sahipsiz bırakmayalım. Yeni yönetim kurulu üyelerine şimdiden başarılar dilerim” dedi.

“TFF Bünyesine Katılmalıyız”

Değerlendirmelerde bulunan Trabzon Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Salih Aladağ, “Bizim öncelikli amacımız burada bulunan arkadaşlarımızla güzel bir şekilde kaynaşıp, görev dağılımlarımızı iyi bir şekilde yapmak. Amatör futbolcularla bir takım eksikliklerimiz var, Trabzon genelinde bunlarla birlikte verimli bir şekilde mücadele verebilmek. Türkiye Futbol Federasyonu bünyesi içerisine katılarak oradaki faaliyetlerimizi daha sağlıklı bir şekilde devam ettirmek istiyoruz” diye konuştu.

İşte Yeni Yönetim

Yeni Yönetim Kurulu Asil şu şekilde yer aldı; Başkan Salih Aladağ, Başkan Yardımcısı Köksal Yavuz, Sağlık ve Sosyal İşler Sorumlusu Hakan Usta, Muhasip Sayman Cüneyt Hayal, Nejat Akıntürk üye, Mustafa K. Suiçmez üye, Engin Lakot Eğitim Sekreteri, Nihat Paslı Genel Sekreter, İsmail Kaynar Dış İlişkiler Sorumlusu, Erdoğan Latif üye, Aytekin Keleş Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu, Zeki Paşaoğlu Lokal Amiri, M.Derya Mazlum Genel Kaptan, Mustafa Turan, Ömer Erbaşaran üye.  Denetleme Kurulu Asil; Hakkı Terzibaşı, Mehmet Hayal, Hasan Şenses. Disiplin Kurulu Asil; Kenan Atalay, Kemal Akgün, Mithat Vardaloğlu, Temel Korkmaz, A.Kadir Başkan. Üst Kurul Asil; Faruk Kanca, Yusuf Turgut, Salih Aladağ, Köksal Yavuz, Hakan Usta. Onur Kurulu; Faruk Kanca, Metin Kara, Osman Arz, Haluk Şahin, Haşim Sayitoğlu, Zeki Ünver, Nihat Demir, A.FaikYavuz, Kemal Akgün ve Ömer Sağır. 
TAHSİNCAN DEVECİ
 
Editör: TE Bilisim