Haberler

Trabzonspor, DG Sivasspor'a 2-0 Kaybetti

Güncelleme:

Spor Toto Süper Ligde Trabzonspor, evinde Demir Grup Sivasspor'a 2-0 mağlup oldu.

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Demir Grup Sivasspor deplasmanda Trabzonspor'u 2-0 yendi.

Ligde oynadığı son iki karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan Sivasspor karşısında karşılaşmaya etkili başlayan Trabzonspor ilk yarım saatlik bolümde DG Sivasspor kalesinde tehlikeli oldu. Özellikle Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ile gole yaklaşan bordo mavililer Ali Şaşal Vural'ı geçemedi.

UĞUR VE KAMİL AHMET OYUNDAN ÇIKTI

Trabzonspor karşılaşmanın ilk yarısında iki zorunlu değişiklik yapmak zorundan kaldı. 38. dakikada Uğur Demirok yerini Sosa'ya bırakırken 41. dakikada da Kamil Ahmet Çörekçi yerine Pereira oyuna dahil oldu.

Trabzonspor ilk yarının son dakikalarında DG Sivasspor kalesini adeta ablukaya aldı. Filip Novak'ın sol çaprazdan vuruşunda top direkten geri döndü.

DÖNEN TOP GOL OLDU

Bu pozisyondan sonra Demir Grup Sivasspor Hakan Arslan ile Trabzonspor karşısında 1-0 öne geçti. Auremir'in ortasına iyi yükselen Hakan Arslan ceza sahasının içinden kafa vuruşunda Uğurcan Çakır'ı mağlup etti takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Trabzonspor 50. dakikada Burak Yılmaz ile beraberlik golüne yaklaştı. Yusuf Yazıcı'nın ortasına ceza sahasının içinde iyi yükselen Burak'ın vuruşu üstten auta çıktı.

BURAK'IN GOLÜ İPTAL EDİLDİ

78. dakikada Burak Yılmaz topu filelerle buluşturdu ancak hakem ofsayt gerekçesiyle golü iptal etti.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Kone DG Sivasspor adına farkı 2'ye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol sesi çıkamadı ve DG Sivasspor sahadan 3 puanla ayrıldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Trabzonspor Sivasspor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

Akademisyen:

4 buyukler var ama oradaki 4. TS degil Basaksehir artik !

9
4
yanıtYanıtla
navajho:

o iş öyle basit değil, birkaç sene ilk grupta ligi bitirmekle büyük olunmaz ! o mantığa göre her sene başka büyükler türer.

yanıt0
yanıt0
AZNİF KALINTAKAR:

beter olun hamsi sürüsü

4
4
yanıtYanıtla
? ? ? SİVASSPOR ? ? ?:

? ? ? SİVASSPOR ? ? ? kralllll Sivas sevmeyen ölsün ülkenin en gariban ezilen halkın yiğit mert çocuklarıyız herkez Türkiyeli ama herkez Sivaslı olamaz

6
2
yanıtYanıtla
ÇİVİCİ:

DOĞRU SÖYLÜYORSUN HERKES SİVASLI OLAMAZ HERKEZ SU ŞEHRİNDENDE OLAMAZ HAVASI SERT İNSANI DERT SİVAS

yanıt1
yanıt0
Bir Dost:

Adi Sivas, geçen hafta nerdeydiniz ?

4
3
yanıtYanıtla
KARGA:

BETER OL HAMSİSPOR.. HELAL SANA DOLCE GABANA SİVASSPOR..

6
1
yanıtYanıtla
SVS58:

Ula uşaklar bu bırak varya bırak bi bırakında gitsun. Her pozisyonunuzu yeyip bitirmekten sizide bitirecek

4
1
yanıtYanıtla
KARGA:

BETER OL HAMSİSPOR ..YAŞA DOLCE GABANA SİVASSPOR..:))

3
2
yanıtYanıtla
miroğlu:

bu buraktan ne köy olur ne kasaba dışardan çocuk forvet getirsen daha çok gol atar yazık bu futbolcuya verilen paralara

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title