Trabzon’da Koronavirüs Raporu!

Trabzon’da Koronavirüs Vaka Sayısının 1 Kişi Artarak 21’e Yükseldiği Öğrenildi.

Türkiye’de De Her Gün Yeni Tedbirler Devreye Sokulurken Vaka Sayıları Ve Hayatını Kaybeden Vatandaşların Sayısı Gün Geçtikçe Artıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Türkiye’de Hasta Sayısının 3 Bin 629, Hayatını Kaybedenlerin Sayısının İse 75 Olduğunu Açıklamıştı.

TRABZON’DA 1 VAKA DAHA

Trabzon’da Pandemi Hastanesi Olarak İlan Edilen Kaşüstü Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Bugüne Kadar 20 Pozitif Vakanın Olduğu Öğrenilmişti. Edinilen Son Bilgiye Göre 1 Kişi De Daha Kovid-19 Tespit Edildi. Böylelikle Trabzon’da Kovid-19 Bulaşan Vaka Sayısı 21 Oldu.

400’ÜN ÜZERİNDE

Virüs Bulaşan Kişinin Kaşüstü Eğitim Ve Araştırma Hastanesi’nde Tedavi Altına Alındığı Ve Temas Halinde Olduğu Çevresinde De Karantina Altına Alınanlar Olduğu Öğrenildi. Daha Önce Trabzon’da 400 Kişinin 14 Gün Kuralı Kapsamında Kontrol Altında Olduğu Ve Bu Yeni Gelişme İle Birlikte Bu Sayının 400’ün Biraz Üzerine Çıktığı Gelen Bilgiler Arasında.

YETKİLİLER UYARIYOR: EVDE KALIN

Kovid-19 Salgını Kapsamında Tedbirler En Süt Düzeyde Alınırken Yetkililer Vatandaşlara Çok Çok Zorunlu Haller Dışında Evlerinde Kalmaları Konusunda Uyarılar Yapıyor. Hastalıkla Mücadelede Sosyal Mesafenin Önemine Vurgu Yapılırken 2 Kişiden Fazla Bir Arada Olunmaması Gerektiği Belirtiliyor. Hastalıkla İlgili Belirti Gösterdiğini Düşünenlerin İse 184 Ve 112’den Yardım İstemelerinin Önemli Olduğuna Dikkat Çekiliyor.

Kaynak: Haber 61

b-264.jpg

Editör: TE Bilisim