Trabzonspor evinde ağır yaralı!

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor sahasında Göztepe'ye 2-1 mağlup oldu.

Trabzonspor evinde ağır yaralı!
Trabzonspor evinde ağır yaralı!
GİRİŞ 22.09.2018 21:05 GÜNCELLEME 22.09.2018 21:32
Bu Habere 74 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor ile Göztepe karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi konuk ekip Göztepe, 2-1'lik skorla mağlup etti.

Göztepe, 9. dakikada Yasin Öztekin'in golüyle öne geçti. Yasin Öztekin, 28. dakikada bir kez daha skoru değiştirdi. Bu golde Trabzonspor kalecisi Onur Kıvrak'ın büyük hatası vardı. Burak Yılmaz, 43. dakikada kullandığı penaltı vuruşundan faydalanamadı.

 

 

Trabzonspor, 66. dakikada Burak Yılmaz ile farkı 1'e indirdi. Bu pozisyonda yardımcı hakem ofsayt kararı verse de VAR kararıyla gol verildi.

2-1'in ardından büyük baskı kuran Trabzonspor, birçok pozisyona girdi. Burak Yılmaz'ın 90+4'teki kafa vuruşu da direkten döndü.

90+5'te Trabzonspor'un Nwakaeme ile bulduğu beraberlik golü, Burak Yılmaz'ın pozisyonda elle oynaması nedeniyle iptal edildi. Hakem Hüseyin Göçek, VAR uyarısı ile pozisyonu inceledi ve iptal kararı verdi. 

Trabzonspor, bu sonuçla arka arkaya ikinci yenilgisini aldı ve 7 puanda kaldı. Göztepe ise üst üste ikinci galibiyetini alarak puanını 9'a yükseltti.

Trabzonspor gelecek hafta yine sahasında oynayacak ve Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Göztepe ise İzmir'de Konyaspor'u konuk edecek.

Trabzonspor: 1 - Göztepe: 2

Stat: Medical Park

Hakemler: Hüseyin Göçek, Alpaslan Dedeş, Erdem Bayık

Trabzonspor: Onur Recep Kıvrak, Pereira, Toure, Mustafa Akbaş, Novak, Onazi (Dk. 83 Olcay Şahan), Sosa, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı (Dk. 74 Nwakaeme), Amiri (Dk. 46 Rodallega), Burak Yılmaz

Göztepe: Beto, Gassama, Wallace Reis, Titi, Traore, Borges, Alpaslan Öztürk, Castro, Halil Akbunar (Dk. 76 Tayfur Bingöl), Yasin Öztekin (Dk. 86 Gouffran), Jerome (Dk. 62 Deniz Kadah) 

Goller: Dk. 8 ve 28 Yasin Öztekin (Göztepe) Dk. 66 Burak Yılmaz (Trabzonspor)

Sarı kartlar: Dk. 34 Traore, Dk. 61 Borges, Dk. 88 Titi, Dk. 90+5 Tayfur Bingöl (Göztepe), Dk. 38 Amiri, Dk. 73 Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)

YORUMLAR 74
  • dede 5 yıl önce Şikayet Et
    ts ligde yeri olmayan bir takım. maçlar hakkıyla oynansa , 1 tek galibiyet alamaz.
    Cevapla
  • igor.. 5 yıl önce Şikayet Et
    iyi olmuş trabzona.. işallah amatör lige düşer.
    Cevapla
  • gsghsdhs 5 yıl önce Şikayet Et
    ıgordan da bu beklenır
    Cevapla
  • Karadenizli Hamsici 5 yıl önce Şikayet Et
    Futbol, Burak'ın aylık dedikodularıyla oynanmıyor ve kazanılmıyor arkadaşlar! Bu meseleleri konuşma yasağı getirilmeli en önce de Burak'a!
    Cevapla
  • Gurbetci 68 5 yıl önce Şikayet Et
    Ünal hocama üzüldüm bu değerli insanin başarili olmasini çok istiyorum Allah yardimcisi olsun Adam gibi Adam.
    Cevapla
  • Vatandaş 5 yıl önce Şikayet Et
    Sahada oynayan futbolcular. Bunlar yanlış yapabilirler. Bir de teknik heyet var. Bu teknik heyette yanlışlara müdahale ederler. Maşallah, bunlarda tribündeki seyirci gibi maçı seyrediyor. Takım devamlı ileri pas yapması gerekirken, ha babam geri pas yaparak rakibin rahat oynamasını sağlıyorlar. İsabetsiz paslar. Futbol açına utanılacak bir maç. Kısacası bu takımdan ve teknik heyetten hiç bir iş beklemeyin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle