Trabzon'a Kar Geliyor!

Meteoroloji'den Trabzon, Rize, Artvin Ve Giresun'a Kar Yağışı Uyarısı Yaptı.

Meteoroloji'den Yapılan Açıklamaya Göre; Rize, Artvin, Giresun Ve Trabzon'da, Yarın Sabah Saatlerinden İtibaren Kuvvetli Yağmur, İç Ve Yüksek Kesimlerde Yoğun Kar Bekleniyor.

Doğu Karadeniz'de Yer Alan Rize, Artvin, Giresun Ve Trabzon İçin kuvvetli Yağmur, İç Ve Yüksek Kesimlerde De Yoğun Kar Yağışı Bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden Yapılan Duyuruya Göre, Yarın Sabah Saatlerinden İtibaren Doğu Karadeniz'de Görülecek Yağışların, Rize Ve Artvin Çevreleri İle Giresun'un Doğu (Keşap, Espiye, Tirebolu, Görele, Eynesil, Çanakçı, Doğankent Ve Güce) Ve Trabzon'un Batı İlçelerinde (Beşikdüzü, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Şalpazarı Ve Tonya) Kuvvetli Yağmur, İç Ve Yüksek Kesimlerde İse Yoğun Kar (20 Santimetre Üzeri) Şeklinde Olacağı Tahmin Ediliyor.

VATANDAŞLAR OLUMSUZLUKLARA KARŞI UYARILDI

Vatandaşların Ve Yetkililerin, Söz Konusu Bölgedeki İllerde Meydana Gelmesi Beklenen Kar Yağışı Nedeniyle Ani Sel, Tipi, Su Baskını, Kuvvetli Rüzgar, Buzlanma, Don Ve Ulaşımda Aksama Gibi Olumsuzluklara Karşı Dikkatli Ve Tedbirli Olmaları Gerekiyor.

b-014.jpg

Editör: TE Bilisim