61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon siyasetini birleştiren düğün… Filiz - Mahmut Akgün çiftinin kızları Zeynep Akgün ile Gaziantepli Zeliha - Halaf Şalvarlar çiftinin oğulları Ahmet Ünal, Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salonunda yapılan nikah töreni ile dünya evine girdi. 


Nikah törenine İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, CHP İl Başkanı Güzide Uzun, İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Azmi Kuvvetli, AK Parti Trabzon eski Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon eski Milletvekili Ali Kemal Başaran, Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez ile genç çiftin yakınları, arkadaşları ve dostları katıldı.


Karadeniz Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Meryem Akgün’ün de kardeşi olan Zeynep Akgün ile Ahmet Ünal Şalvarlar’ın nikah şahitlikleri arasında esprili anlar yaşandı.  
Nikah kıyıldıktan sonra aile cüzdanı kısa süreli esprili bir krize neden oldu.

Nikah Memuru aile cüzdanının kime vereceğini bilemeyince Köseoğlu'na vererek durumu kurtarmasını istedi.

Köseoğlu'da  genç çiftin Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden öğretmenleri olduğundan dolayı aile cüzdanını vermesi için İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’e verdi.


Örs’te kendisinden daha tecrübeli olduğu için aile cüzdanının genç çifte vermesi için Başaran’a verdi.

Başaran’da aslında gelinin babası Mahmut Akgün ile eski dost olduklarını ancak nikaha erkek tarafı olarak katıldığını hatırlatıp, “Üzülerek aile cüzdanının gelinimize veriyorum” diyerek yaptığı espri salonda gülümsemelere neden oldu. 


Nikah törenin ardından genç çift, tebrikleri kabul etti. Şalvarlar çiftinin düğünü ise Gaziantep’de yapılacağı belirtildi.