Zigana'da kayadan son anda kurtuldu

Giresun'da yaşayan Mehmet Korkmaz isimli işadamı Gümüşhane'den dönüşte Zigana Dağı'ndan düşen kayalardan son anda kurtuldu.Mehmet Korkmaz isimli vatandaş, arkadaş ziyareti için gittiği Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinden dönüşte; Zigana Dağı'ndan düşen büyük

Zigana'da kayadan son anda kurtuldu

Giresun'da yaşayan Mehmet Korkmaz isimli işadamı Gümüşhane'den dönüşte Zigana Dağı'ndan düşen kayalardan son anda kurtuldu.

Mehmet Korkmaz isimli vatandaş, arkadaş ziyareti için gittiği Gümüşhane’nin Kürtün ilçesinden dönüşte; Zigana Dağı'ndan düşen büyük kaya parçasından saniyelerle kurtuldu. Yaşadığı olayın dehşetinden kurtulamayan Korkmaz, "Arkadaşımı ziyaretten sonra dönüş yolundaydım. Saat 16.00 gibiydi. Tam kavşağı dönünce yukarıdan taş parçaları düştüğünü gördüm. Tam küçük taş parçalarını düşünürken aracımın arkasında büyük bir gürültü duydum. Dikiz aynasından bakınca o büyük kayayı gördüm. Ve yaşadığım şokla aracı durdurup araçtan çıktım. Eğer o kaya parçası aracımın üzerine düşmüş olsaydı, ben şuan olmazdım. Şükürler olsun Allah’ıma beni korudu.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam