Trabzonspor’da köstebek iddiası sürüyor

Haber61/Spor ServisiTrabzonspor’da Vahid Hoca gönderildikten sonra takımın genel menajerliğini yapan Serkan Ünver de gönderilmişti. Öncesinde ‘Maçlardan önce TRT muhabirine Trabzonspor ilk 11’i veriliyor. Kulüpte köstebek var’ denilerek çıkarılan söylenti

Trabzonspor’da köstebek iddiası sürüyor

Haber61/Spor Servisi
Trabzonspor’da Vahid Hoca gönderildikten sonra takımın genel menajerliğini yapan Serkan Ünver de gönderilmişti. Öncesinde ‘Maçlardan önce TRT muhabirine Trabzonspor ilk 11’i veriliyor. Kulüpte köstebek var’ denilerek çıkarılan söylentiler can sıkmıştı. Hatta buna yöneticiler de eklenmişti.
‘Sanki teknik heyet bunu sızdırıyor’ düşüncesi hakimdi. Metalist maçından sonrası takımla yollarını ayıran Menajer Ünver sosyal medyada şu mesajı yayınladı;

Ayrıca bugün tahmin edilmesi zor bir kadro ile çıkmamıza rağmen saat 13.00 de TRT de kadronun aynen Barış YURDUSEVEN tarafından kamuoyuna duyurulması ne demek biliyor musunuz; sözüm ona "köstebek" iması verilerek dışarıda bırakılan bizlerin degilde "asıl köstebeklerin" halen kulübümüzün içerisinde olduğu gerçeğidir artık özür dilemenize bile gerek yok sadece onları bulup camiamıza açıklayın bu sizin görevinizdir artık. Bu arada habercilik başarısından dolayı Barış YURDUSEVEN'i de tebrik ederim. Bu güzel akşamda bunu yazmak istemezdim ama bizimde herkes kadar onurumuz ve şerefimiz var en az herkes kadar TRABZONSPORLULUĞUMUZ var.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor