Ordu'da 80 yaşındaki kadından haber alınamıyor

Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde kaybolan 80 yaşındaki Fatma Arslan'dan 4 gündür haber alınamıyor. Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından Arslan'ın bulunması için başlatılan arama çalışması devam ediyor.Ordu'nun Aybastı İlçesi'ne bağlı Pelitözü Mahallesi'nde geç

Ordu'da 80 yaşındaki kadından haber alınamıyor

Ordu'nun Aybastı İlçesi'nde kaybolan 80 yaşındaki Fatma Arslan'dan 4 gündür haber alınamıyor. Jandarma ve AFAD ekipleri tarafından Arslan'ın bulunması için başlatılan arama çalışması devam ediyor.

Ordu'nun Aybastı İlçesi'ne bağlı Pelitözü Mahallesi'nde geçen cuma günü sabahı evinin önünden kaybolan Fatma Arslan'dan 4 gündür haber alınamıyor. İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipler, Mesudiye Jandarma Komando Bölüğü'ne bağlı komandolar, AFAD ekipleri vatandaşların da yardımıyla arama çalışması başlattı. Kar yağışı nedeniyle ekipler çalışmalarını da güçlükle yürütüyor. İz takip köpeklerinin de eşliğinde yapılan arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.

Öte yandan Aybastı İlçesi'ne bağlı Zaferi Milli Mahallesi'nde 8 ay önce de evinin önünden 85 yaşındaki Havva Çetinkaya'da kaybolmuş, ekiplerin tüm aramalarına rağmen bulunamamıştı. Jandarma her iki kayıp yaşlı kadınla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

1-114.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler