O Ses Türkiye yeni jürisi kim olacak

Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Yarışmasında yeni sezonda değişikliğe gidiyor. Eski jüri üyelerinden Hadise, Ebru Gündeş ve Gökhan koltuklarını muhafaza edecek, ama yarışmaya geçen sene katılan Mazhar’la Özkan olmayacak. Mazhar ve Özkan kendi müzik çalışmaları

O Ses Türkiye yeni jürisi kim olacak
Acun Ilıcalı O Ses Türkiye Yarışmasında yeni sezonda değişikliğe gidiyor. Eski jüri üyelerinden Hadise, Ebru Gündeş ve Gökhan koltuklarını muhafaza edecek, ama yarışmaya geçen sene katılan Mazhar’la Özkan olmayacak. Mazhar ve Özkan kendi müzik çalışmaları dolayısıyla yeni sezonda yarışma jürisinde yer almayacaklar. Onların yerine Murat Boz görev yapacak.
 
 Milliyet’ten Ali Eyüboğlu’nun haberine göre; ‘O Ses Türkiye’ sonbaharda yeni formatıyla devam edecek. Yeni ‘O Ses Türkiye’de reytingi yüksek olan elemeler kısmı daha çok, düellolar ise minimuna inecek.
 
MURAT BOZ GERİ DÖNÜYOR
 
Eski jüri üyelerinden Hadise, Ebru Gündeş ve Gökhan koltuklarını muhafaza edecek, ama yarışmada Mazhar’la Özkan olmayacak. Onların yerine Murat Boz görev yapacak

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler