"HDP gelsin Trabzon'da toplantı yapsın"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin genel merkezinde, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.Davutoğlu, "Mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. CHP 3.5 yıldır Esad'ın yanında yer alıyor. CHP ve HDP Suriy

"HDP gelsin Trabzon'da toplantı yapsın"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin genel merkezinde, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda konuştu.

Davutoğlu, "Mazlumların yanında olmaya devam edeceğiz. CHP 3.5 yıldır Esad'ın yanında yer alıyor. CHP ve HDP Suriye'den gelen o fotoğraflara sessiz kaldı. Zalim Esad Kerbela'da olduğu gibi binlerce insanı gazla öldürdü. 300 bin kişi öldü. CHP zalim karşısında sustu" dedi.

"GÖSTECEĞİZ Kİ AK PARTİ TÜRKİYE'NİN PARTİSİDİR" 

Davutoğlu, "MYK da bir karar aldık. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı her ay dönüşümlü olarak Türkiye'nin doğusunda, batısında farklı yerlerde, değişik illerde yapılacak. Gösteceğiz ki AK Parti Türkiye'nin partisidir. Aynsını diğerlerinden de bekliyoruz. HDP gelsin Trabzon'da Konya'da toplantısını yapsın. Kılıçdaroğlu Diyarbakır'a Türk bayrağı ile gitsin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset