Esnaf hayal kırıklığı yaşadı

HABER61.NET-HABERSERVİSİ- Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde(TESOB) gerçekleşen bayramlaşma törenine Başkan Metin Kara,yönetim kurulu,meslek odası başkanları ve esnaflar katıldı.TESOB Başkanı Metin Kara Ramazan’da esnafın beklediği canlılığı

Esnaf hayal kırıklığı yaşadı
HABER61.NET-HABERSERVİSİ- Trabzon Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinde(TESOB) gerçekleşen bayramlaşma törenine Başkan Metin Kara,yönetim kurulu,meslek odası başkanları ve esnaflar katıldı.TESOB Başkanı Metin Kara Ramazan’da esnafın beklediği canlılığı bulamadığını havaların sıcaklığı yüzünden insanların şehir merkezinden koptuğunu belirterek “Şartlar ne olursa olsun,esnafımız bayram da kepenk açarak müşterilerini ve dışarıdan gelen gurbetçiler ve turistleri mağdur etmemiştir” dedi.
 
TRABZON’DA KİMSE KALMADI
Ramazan Bayramı'nın yaz aylarına denk gelmesini fırsat bilenler ya tatil beldelerine yada köylerine giderken, bayram alışverişiyle satışlarının artmasını bekleyen esnaf umduğunu bulamadı.. Ramazan Bayramı'nı dört gözle bekleyen, giyim mağazalarından tatlıcısına, şekercisine kadar birçok esnaf hayal kırıklığına uğradı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel