Dosyamı arakladılar!

Seçimli kongrenin iptali üzerine yönetiminin Yargıtay'a belgeleri eksik yolladığını iddia eden Ali Sayit Yılmaz, şok sözler söyledi.Açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Trabzonspor'u mahkemeye verdim ama bu yönetim benim evraklarımdan arakladılar, yani çaldılar

Dosyamı arakladılar!

Seçimli kongrenin iptali üzerine yönetiminin Yargıtay'a belgeleri eksik yolladığını iddia eden Ali Sayit Yılmaz, şok sözler söyledi.

Açıklamalarda bulunan Yılmaz, "Trabzonspor'u mahkemeye verdim ama bu yönetim benim evraklarımdan arakladılar, yani çaldılar. Yargıtay'a eksik yolladılar. Tertemiz yapın yollayın dedi. Bu duruma yönetim seviniyor mu? Bilmiyorum? Yaptığınız kongrede ben dilekçe verdim kongre yanlış yapılıyor. Bir saat sonra oylar sayıldı. Ama yanlış yapıldı. Bu Trabzonspor'u seyrettim mi beni hiç heyecanlandırmıyor. Cardozo bir topa vuramaz mı? Yabatare kafadan başka ne yaptı? Günahtır dünya paralar verildi bunlara. Evraklarımı delikanlı gibi tamamlasınlar. İsimleri mi erkek gibi versinler yada erkek gibi çekip gitsinler." diyerek ateş püskürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor