2 Alman'ın Trabzonspor sevgisi AKUT'a yaradı

Bordo Mavili olan Almanlar, Trabzon'a gelmeden Almanya'da Arama ve Kurtarma Derneği (AKUT)'nin Trabzon ekibi için yardım topladılar.100 bin lira tutarında nakdî paranın yani sıra AKUT'un kullandı teçhizatlar bugün Trabzon'a gelen AKUT'un Genel Başkanı Nas

2 Alman'ın Trabzonspor sevgisi AKUT'a yaradı

Bordo Mavili olan Almanlar, Trabzon'a gelmeden Almanya'da Arama ve Kurtarma Derneği (AKUT)'nin Trabzon ekibi için yardım topladılar.

100 bin lira tutarında nakdî paranın yani sıra AKUT'un kullandı teçhizatlar bugün Trabzon'a gelen AKUT'un Genel Başkanı Nasuh Mahruki'nin de katıldığı törenle teslim edildi.

10743392_826152550812560_1950372387_n.jpgBankacı Sabine Kulpok ve medikalci eşi Andreas Kulpok'un katıldığı toplantıda AKUT Trabzon ekip Lideri Ragıp Pirselimoğlu törende, "Ben bu yardım olayını duymadan önce telefonda bankacıyım diyen dolandırıcıya 180 lira kaptırdım. Sonra bana bu yardım telefonla yani 100 bin lira denince "yahu ne oluyor dedim ilk sonra gerçekten mutlu olduk" dedi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, "Sporun böyle birşeye vesile olmasını rüyamda görsem inanmazdım" diyerek genç çifte isimlerinin yazılı forma hediye etti. AKUT Başkanı Mahruki de, Alman çifti kutladı ve örnek oldunuz dedi.

AKUT üyelerinin de hazır bulunduğu törende, Trabzon'un Kemal Sunal'ı ünlü sanatçı Seymen Aydın da vardı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler