Aksal Yavuz

Aksal Yavuz

aksalyavuz@hotmail.com

Tüm Yazıları
Haberin Devamı

Trabzonsporlular, Novak’ı kuşsütü ve üzüm kurusuyla beslemeliler!
Düşünün; böyle bir maça öyle bir gol yiyerek başlıyorsunuz ki sudan ucuz, zincirleme defans hatası…
Futbolu yazanlar Trabzonspor’un yediği bu golden haberi olsa, görse ya da; mezarında kemikleri sızlar! Dememiz o; Trabzonspor gibi bir takım böyle goller yememeli… Şakayla karışık ikinci golü yemiş olsalar, sen gel de ayıkla pirincin taşına! AEK’li oyuncular da pozisyona girmediler değil…
Hal böyle iken Novak girdi devreye… Sosa’nın atamadığı, daha doğrusu direğe nişanladığı penaltının mimarı Novak… Gecenin enlerinden Ekuban’ın attığı ilk golün pasını, futbol şansının yardımıyla da olsa topukla veren yine Novak…
Ekuban da alkışı hak edenlerin başında. İkinci golde havaya yükselişi, havayolları şirketlerine bir mesaj gibiydi sanki; adeta ‘rakibiniz benim’ der gibi! Anlayacağınız, Sosa penaltıyı gole çevirmiş olsa Trabzonspor fişi ilk yarı çekmiş, AEK’nin Trabzon seyahati geziden ibaret olacaktı… Yine de öyle oldu ya..
İkinci yarı Trabzonspor çok daha etkili oynadı, önde olmanın verdiği moralle… Ünal Karaman’ın öğrencileri kaçırdıklarını gole dönüştürmüş olsalar, Trabzonspor, Atina’da plaka yazabilirdi..!
Özetle dün gece Trabzonspor’un kaçırmadığı, fişi çekenlerin başındaki oyuncu Ekuban’dı… Böylelikle hem turu geçmiş oldular hem de ülke puanı için alkışı hak ettiler!