Saygı duruşundan sonra başın açıklamasında bulunan Başkan Güzide Uzun, Trabzon’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin son kurultayında (36.) 4 neferi Parti Meclisi’nde yerini aldığını söyledi. Başkan Uzun, “Sayın Haluk Pekşen, Sayın Yavuz Karan, Sayın Akif Hamzaçebi, Sayın Zeki Kılıçarslan’a başarılar diliyor, teşekkür ediyorum. Trabzon Cumhuriyet Halk Parti’si örgütü olarak şimdi birlikte daha güçlüyüz diyorum onurla ve gururla” dedi. 

Şehitlerimiz Nedeniyle Kan Ağlamaktayız BOP’un Ortadoğu’yu Parçalama Projesi Olduğunu Söylemiştik

Şu anda ülkemizin içinde bulunduğu koşullar nedeniyle Cumhuriyet Halk Partisi ailesi olarak endişemiz çok büyüktür diyen Başkan Güzide Uzun, “Şehitlerimiz nedeniyle kan ağlamaktayız. Evlatlarımız şehit olmakta her gün yenileri eklenmekte. Genel Başkanımız’ın dediği gibi birinci görevimiz her koşulda huzuru savunmaktır. Yaşam alanlarımızın hepsinde terörü lanetlerken huzuru savunacağız. Çünkü terör acısını hem yakın geçmişte hem de bugünlerde çok hazin bir şekilde çekmekteyiz. Birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerde emperyalizm saldırılarına devem ediyor. Cumhuriyet Halk Partisi yıllardır,  Büyük Ortadoğu Projesi’nin emperyalizm Ortadoğu’daki planın parçası olduğunu söyledi ve devam ediyor söylemeye. BOP’un eş başkanı olduğunu söyleyenler açıkça ilan edenler, Cumhuriyet Halk Partisi’nin bölge için yaptığı tüm açıklamaların birer birer gerçekleştiğini gördüler.

Trabzon Beton Yığınına Dönüştü

Trabzon’un içler açısı durumuna hep birlikte yaşayarak tanıklık etmekteyiz. Medeniyet beşiği olan kentimiz gözlerimizin önünde bir beton yığınına dönüşmüştür diyen Başkan Uzun, “Boztepe, Çukurçayır, Yomra, Beşirli, örneklerinde olduğu gibi ne yana bakılsa beton duvarlara çarpılmaktadır. Büyükşehir olacağız derken halkımıza bu vaat edilmemişti oysa. Dağını, taşını imara açıp rantiyeye zemin oluşturacağız dememişti. Köyünüz mahalle olursa kaynak sularınıza su saati takacağız dememişti, tarlanız arsa olunca vergileriniz şuna yükselecek dememişti.”
 
Editör: TE Bilisim