Dolar 32,3267
Euro 35,0819
Altın 2.298,64
BİST 8.979,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bayburt 16°C
Az Bulutlu
Bayburt
16°C
Az Bulutlu
Cum 16°C
Cts 18°C
Paz 18°C
Pts 19°C

Trabzon Bayburtlular Derneğinde Gelenek Devam Etti

Trabzon Bayburtlular Derneğinde Gelenek Devam Etti
19 Haziran 2017 11:37
A+
A-

Trabzon Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneğinin geleneksel hale getirdiği iftar yemeklerinin 4.sü dernek binasında yapıldı.

İftar yemeğine, Trabzon’da görevli olan Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan Bürokratlar, İşadamları ve dernek yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

İftar yemeğine katılanlar arasında İşadamı Faruk Bozkurt, Sezgin Oğul, Yasin Çalışkan, Adil Cicerali, Gökhan Saral, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Alparslan Kapısız, Trabzon Fatih Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Op.Dr. Celal Uzun, KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şeref Oruç, Araklı İlçe Emniyet Müdürü Arif Erdem, TRT Trabzon Haber Müdürü Hacı Dursun Koçyiğit, Trabzon Bayburtlular Derneği Kurucu Başkanı Hasan Tahsin Coşkun, Eski Dernek Başkanlarından Bülent Doğru ve Yaşar Erdoğan, Yazar ve Şairlerimizden Garip Ayata ve Metin Gündüz, Sürmene İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Medain Sayan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında Uzman Şinasi Köklüce, Emniyet ve Sağlık Teşkilatında görev yapan yöneticiler, Emekli Kurum Amirlerinden Namık Kemal Önder, Ekrem Akgün,  Haluk Nihat Çakırca ve Dernek Yöneticileri’nin yanı sıra tanınmış çok sayıda simada hazır bulundu.

Bayburt’un yöresel yemeklerinin de davetlilere ikram edildiği yoğun katılımlı iftar yemeğinin ardında açıklamalarda bulunan Trabzon Bayburtlular Dayanışma Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Mümtaz Erol, katılımdan duyduğu memnuniyeti dile getirerek. Hemşerilerimizle birlik, beraberlik ve dayanışma içinde çok güzel bir iftar gerçekleştirdik derneğimiz kuruluş amacına uygun olarak bundan sonrada etkinliklerini aralıksız olarak sürdürecektir dedi.

Haber Kaynak : Arif Azak

 

 

YORUMLAR

  1. Mümtaz dedi ki:

    Dernek binasında vermiş olduğunuz iftar yemeğimize katılan bütün hemşehrilerimiz var olsun