Cenk 11'de oynadı Everton dağıldı!

İngiltere Premier Lig'in 23. haftasında oynanan maçta Tottenham Hotspur, sahasında Everton'ı 4-0 mağlup etti.

Cenk 11'de oynadı Everton dağıldı!
Cenk 11'de oynadı Everton dağıldı!
GİRİŞ 14.01.2018 00:03 GÜNCELLEME 14.01.2018 02:28
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Everton, yeni transferi Cenk Tosun'un ilk 11'de sahaya çıktığı maçta, başkent Londra'daki Wembley Stadı'nda Tottenham Hotspur'a konuk oldu.

Londra ekibi, Heung Min Son'ın 26. dakikada attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. Çok formda bir sezon geçiren Harry Kane'in 47 ve 59. dakikalardaki golleriyle farkı artıran ev sahibi ekipte, perdeyi kapatan golü 81. dakikada Christian Eriksen kaydetti.

Milli futbolcu Cenk Tosun, karşılaşmanın 62. dakikasında yerini Dominic Calvert-Lewin'e bıraktı.

24 yaşındaki İngiliz futbolcu Kane, 98. golünü attığı Premier Lig'de Tottenham Hotspur formasıyla en fazla skor üreten isim oldu. Önceki rekor 97 gol atan Teddy Sheringham'a aitti.

Bu galibiyetin ardından Tottenham Hotspur puanını 44'e çıkarırken, üst üste üçüncü yenilgisini alan Everton 27 puanda kaldı.

YORUMLAR 49
  • TheAzxtech 6 yıl önce Şikayet Et
    Everton'un taktik anlayışı Cenk'e uygun değil. Cenk sadece golcü odaklı bir oyuncu. Yani ona top verecen gol atacak. Yani ondan bir Benzema, Cavani, Lewa, Müller, Higuain vb. oyuncuların performansını beklemeyin. Bu oyuncular adam eksiltir defansı bir hareketle çaresiz bırakır pas yaparlar asist yaparlar yeri gelir gol atarlar. Lakin ülkemizde bunu yapabilen forvet yok günümüzde.
    Cevapla
  • ankara 6 yıl önce Şikayet Et
    Selam; Ben maçı izledim Everton iyi takım değil top yapacak top taşıyacak adamları yok defansları yol geçen hanı gibi, Tottenham şu an en iyi zamanın da şampiyonlar liginde r.madrid'in olduğu grupta birinci oldu dikkatinizi çekerim. Cenk de ilk maçına göre fena değildi.
    Cevapla
  • son kale 6 yıl önce Şikayet Et
    bjk de hiç mağlup olmadimi sanki cenk burdada mağlubiyet olacak tabi futbol 3 sonuclu oyun galibiyet mağlubiyet beraberlik
    Cevapla
  • miroğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    acele etmeyin ayağı bir açılsın
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar şimdi verdikleri paraya acıyordur.
    Cevapla
  • garip 6 yıl önce Şikayet Et
    sanki pazardan elma mı aldılar kardeşim aylarca takip ettiler cenki oyun stilinide, oyun anlayisinida takip etmisler ona gore karar vermislerdir... acimislar verdikleri paraya cumlesi garip olmus o İngilizler bizim gibi değillerdir emin ol
    Cevapla
  • Fatih Terim!!!!!!! 6 yıl önce Şikayet Et
    çok doğru
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle