HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KAMERA: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda meydana gelen Trafik Kazasında 1 kişi hayatını kaybetti 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre Abdullah E. İdaresindeki 34 GGB 29 plakalı kamyonet sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak orta refüjde yan durdu. Meydana gelen Trafik Kazasında araç içinde yolcu olarak bulunan 12 yaşındaki Nisa Nur Bülbül hayatını kaybetti. Kazada araç içinde bulunan Abdullah E, Emine E ve Ahmet B, ile ismi tespit edilemeyen bir kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen çok sayıda 112 ambulanslarla Tosya Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Kaza sonrası olay yerinde can pazarı yaşanırken kazayı gören bir kişi ‘’ Ben motosiklet ile kaza yapan aracın arkasından gelmekte idim. Bir ara araba orta refüje düştü ve sonra takla atmaya başladı. Daha sonra araç orta refüjde yanının üstüne durdu. Biz hemen arabayı düz hale getirerek aracın içindekileri çıkarttık’’ dedi.

Kaza yerine çok sayıda Jandarma ve Bölge Trafik ekipleri gelerek yol emniyet tedbirlerini aldı. Emniyet güçleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Editör: TE Bilisim