HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU

KASTAMONU (İHA) - Kastamonu’nun Tosya ilçesinde Bayram Tatilinde 6 günün kaza bilançosu 2 Ölü, 22 kişi yaralı.

Bayram Tatilinin ilk 6 gününde Tosya merkez ve D-100 karayolunda meydana gelen Trafik Kazalarında 2 kişi yaşamını yitirdi 22 kişi yaralandı.

Arife günü Avşar köyü mevkiinde meydana gelen Trafik Kazasında 34 ZZ 3664 plakalı otomobil sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu otomobil köy meydanına uçtu kazada 4 kişi yaralandı.

Arife Günü sabah saatlerinde plakası tespit edilemeyen bir otomobil aynı yerde kaza yaptı ve araç içinde bulunan 5 kişi yaralandı.

Arife günü saat 14:30 sıralarında yine Avşar köyü mevkiinde 06 ZOF 57 plakalı otomobil içinde 2 si çocuk 6 kişi ile birlikte bir otomobile çarpması sonrası yoldan çıkarak takla atıp köy meydanı kenarında bir bahçeye uçtu. Meydana gelen Trafik kazasında Sinan İpek (32) yaşamını yitirirken araç içindeki 2 si çocuk 5 kişi yaralandı.

Bayramın 1.günü gecesi şehir merkezi Zopturoğlu Cami yanında 37 DU 429 plakalı cip bilinmeyen bir nedenle yan devrilerek menfeze girdi. Kazada cip sürücüsü 1 kişi yaralandı.

Bayramın 1. günü Tosya Akçakavak Köyünde D-100 karayolundan karşıya geçerek mezarlık ziyaretine gitmek isteyen Ayşe Akçakavak ( 83 ) yaşlı kadına 34 GL 0505 plakalı aracın çarpması sonucu yaşlı kadın hayatını kaybetti.

Bayramın 1. günü ilçe merkezine yakın bir noktada Ticari bir taksinin çarptığı yaşlı adam yaralandı ve hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Bayramın 2. Günü çeltik tarlasında sulama yapan bir traktör ’ün devrilmesi sonucu traktör sürücüsü 1 kişi yaralandı.

Son olarak 30.06.2017 tarihinde Akbük köyü mevkiinde meydana gelen Trafik Kazasında 5 kişi yaralandı.












Editör: TE Bilisim