Kastamonu’nun Tosya İlçesi Ticaret ve Sanayi Odası Meslek Komitesi ve Meclis Üyelikleri seçimi sona erdi. 1 Nisan 2018 Pazar günü Belediye Modern Çarşı Oda hizmet binasında gerçekleşen seçimde 2018-2022 yıllarında Tosya Sanayisine yön verecek yönetim kadrosunu seçmek için üyeler sandık başına gitti.

Tosya Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde 7 gruptan toplam 17 meclis üyesi seçildi. Seçilen meclis üyeleri Cumartesi günü yapılacak ikinci bir seçimde meclis başkanı, yönetim kurulu başkanı ve 4 yönetim kurulu üyesi seçecek.

Geçtiğimiz hafta yapılan seçimlerde 17 meclis üyesi seçimi sonrası aradan geçen bir haftalık süreçte kulislerde Oda başkanlığına 4 adayın olduğu yönünde haberler konuşuldu. Eski Oda başkanı Metin Ekşi'nin sosyal medya üzerinden yaklaşık 15 gün önce teveccüh gösterilmesi halinde 2018-2022 yılları arasında tekrar Başkanlığa aday olduğunu açıklamıştı.

1 Nisan'da yapılan seçim sonrası Ticaret ve Sanayi Odası 17 meclis üyelerinden 3 üyenin daha başkanlık için dirsek temasına geçerek çalışma başlattıkları öğrenildi.

Editör: TE Bilisim