HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi Şahin Tepesi olarak bilinen mevkide uçurumdan aşağı düşen vatandaşın yardımına Tosya Belediyesi kurtarma ekibi yetişti.

Edinilen bilgilere göre önceki gece ilçenin seyir bakımından iyi bir noktası olan ve halk arasında Şahin Tepesi olarak anılan yerde gece yarısı çevredeki vatandaşlar bir kişinin yardım seslerini duydu. İddiaya göre ismi tespit edilemeyen bir kişi gece yarısı bilinmeyen bir nedenle şahin tepesine gitti. Burada gecenin karanlık olması nedeni ile dengesini kaybederek uçurumdan aşağı düştü. Kendi çabası ile kurtulmak isteyen vatandaş çıkmayı başaramayınca çevresinden yardım istedi.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olaya yerine gelen Tosya Belediyesi itfaiye ekipleri yaptıkları başarılı operasyonla uçurumdan aşağı düşen vatandaşı düştüğü yerden çıkardı.

Şahin Tepesi olarak bilinen yerde evleri bulunan vatandaşlar bu noktada sık sık böyle olaylar olduğunu ifade ederek ‘’Şahin Tepesine gelerek ilçe manzarasını seyretmek isteyen vatandaşların biraz daha dikkatli ayık ve uyanık olmaları konusunda uyarılarda bulundular.  

  

  (SDA-

Editör: TE Bilisim