Haber: Sedat Ağacıkoğlu

Kastamonu’nun Tosya ilçesi Bahçelievler Mahallesi Hamaz olarak bilinen bölgede yaşayan vatandaşlar sorunlarına çözün bulunması için yetkililere seslendi.

Hamaz bölgesinde yaşayan vatandaşlar Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’e seslenerek Sebze Pazarı karşısında yer alan yol için acil olarak araç geçiş trafiğini yavaşlatacak rampa yapılmasını ve gerekli tedbirler alınmasını istediler. Belediyenin geçtiğimiz günlerde yola tümsek yaptığını fakat yapılan tümseğin çok düşük seviyede olduğu için araçların hızlı geçişine engel olmadığını ifade ettiler.

Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil’i  Hamaz’a davet eden vatandaşlar ‘’ Başkanımızı bizler her zaman yanımızda gördük. Bizlerde kendisini her zaman destekledik. Fakat son zamanlarda Mahallemiz aşağı inen yolda araç trafik yoğunluğunun artması ile birlikte çocuklarımız her gün kaza tehlikesi ile karşı karşıya kalıyorlar. Aşağı ve yukarı doğru çıkan araçlar hız kesmeden son sürat gitmekte. Çocuklarımız sürekli bir Trafik Kazası tehlikesi ve ölümle karşı karşıya. Burada bir tadbir alınması için illaki bir çocuğun ölmesi mi gerekli. ’’dediler. 

Editör: TE Bilisim