Tosya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Pazarcı Ekonomik sorun ve sıkıntıların yaşandığı süreçle ilgili Yazılı Basın açıklaması yaptı.

Türkiye Voleybol Federasyonuna ait tesislerde 13.02.2019 tarihinde yapılacak olan ve Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da teşrif edeceği ‘’Esnaf Buluşması’’ adı altında yapılacak olan toplantıya katılacaklarını açıkladı.

Tosya Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mustafa Pazarcı yaptığı yazılı Basın açıklamasında “Ülkemizde yaşadığımız ekonomik sıkıntılı dönemde esnaflarımızın nakit ihtiyaçlarında yaşanan ekonomik sıkışma doğrultusunda bankaların kredi kullandırmaması ve güncel faizlerin yüksek olması nedeniyle esnaf kefalet kooperatiflerinin önemi arttığı malumunuzdur. Halen Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifimizin işletme kredisi faiz oranı değişmemiş olup oranı %5’dir.Bu süreçte tüm ortaklarımızın finansal sıkıntılarını giderecek düzeyde plasmanımız mevcuttur. Kooperatifimiz olarak plasman kullanılması ve esnaflarımızın finansal sorunlarını çözümü hususunda her zaman ortaklarımızın yanında olduğumuzu ve her türlü sıkıntının çözümü hususunda sorumluluğu üstleneceğimizi ve bu bilinçle hazır olduğumuzu saygılarımızla sayın ortaklarımıza duyururuz” dedi.

                                                                                                                                                                                                                       YÖNETİM KURULU ADINA

                                                                                                                                                                                                                        TOSYA E.K.K BAŞKANI

                                                                                                                                                                                                                         MUSTAFA PAZARCI

Editör: TE Bilisim