HABER: SEDAT AĞACIKOĞLU 

KASTAMONU (İHA) – Kastamonu’nun Tosya ilçesi D-100 karayolunda İl Emniyet Müdürlüğü ve Tosya İlçe Emniyet ve Jandarma ekipleri tarafından Drone ile yaptığı trafik uygulamasında emniyet kemeri takmaya Erzurumlu sürücü Drone yakalandı ve isyan etti

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından İçişleri Bakanlığının 15 gün önce başlattığı ´100 Günlük Eylem Planı´ kapsamında ülke genelinde trafik uygulamaları gerçekleştirilmeye başlandı. Uygulama kapsamında Tosya D-100 karayolunda Emniyet kemeri takmayan sürücü Drone yakalandı ve cezadan kurtulamadı.

‘’ Drone var diye siz beni uyarmadınız’’

Cahit Bekçi isimli Erzurumlu TIR şoförü Tosya D-100’de yapılan Drone uygulamasında ceza Emniyet Kemeri takmadığı tespit edilmesi sonrası Polislere sitem ederek ‘’ Siz beni neden uyarmadınız ‘’diye sordu. Drone ile Trafik uygulaması yapan polisler uygulamanın 15 gün önce başladığı ve tüm vatandaşların bilgilendirildiğini söylediler.

‘’Ceza yememek için drone ve Emniyet Kemerini suçladı’’

Emniyet kemeri takmak insanın canını kurtarmaz siz nereden çıkarıyorsunuz. Vaktin saatin geldi ise trafik kazasında ölürsün. Kemer takıl olsa da ölürsün takılı olmasa da ölürsün’’ dedi.   

 (SDA-

Editör: TE Bilisim