Transfer haberleri | Dusko Tosic Beşiktaş'a dönmeye hazırlanıyor!

Güncelleme Tarihi:

Transfer haberleri | Dusko Tosic Beşiktaşa dönmeye hazırlanıyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2019 07:31

Beşiktaş, eski stoperi için harekete geçti, Çin’de mutsuz olan Dusko Tosic teklifi kabul etti. Başkan Fikret Orman’ın “Bonservisini hallet” dediği Sırp yıldız, kiralık olarak yuvaya geri dönmeye hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Yaşanan iki şampiyonlukta büyük emeği bulunan, sol bek geldiği Beşiktaş’ta stoperin vazgeçilmezi olan Dusko Tosic, adım adım Kartal’a geliyor... Taraftarın sevgilisi olan 34 yaşındaki savunmacı için Siyah-Beyazlılar’ın harekete geçtiği öğrenildi. Sezon başında 4.5 milyon Euro kazandırarak Guangzhou RF’ye giden Tosic, Çin’de mutsuz olduğu için ayrılmak istiyor. Başkan Fikret Orman ile bizzat görüşen Tosic’in teklifi kabul ettiği öğrenilirken, Orman’ın tek bir şartı var: “Bonservisini hallet.” Tosic’in, hem Çin’deki hayata alışamadığını hem de düzenli oynayamamaktan rahatsız olduğunu kulübüne ilettiği öğrenildi.

Açıklama çok yakın

Kulübün büyük ölçüde ikna eden Tosic, kiralama formülüyle Kartal olacak. Transfer sürecinin uzamadan, önümüzdeki günlerde somut gelişmelerin yaşanması bekleniyor. Tosic, İstanbul’a dönüş hazırlığına çoktan başlarken, KAP açıklaması için geri sayıma geçildi.

Haberin Devamı

3 maçtır kadroda yok

Beşiktaş’a 4.5 milyon Euro kazandırarak Çin’e giden Dusko Tosic, Guangzhou RF’nin oynadığı son 3 lig maçında kadroya dahi giremedi. 11 haftalık periyotta sadece 4 karşılaşmada görev yapan Sırp futbolcu, gemileri yaktı. Herhangi bir sakatlık problemi olmamasına rağmen oynatılmayan Tosic’in, Çin’deki sosyal yaşama da hiç adapte olamadığı öğrenildi.

misli.com iOS ve Android uygulamasını indirmek için buraya tıklayınız!

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!