Torul’da coşkulu konser

Ülkücü hareketin güçlü sesi Osman Öztunç, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Özkan Pekin ve Torul'un kemençe ustaları İnan Ayhan ve Yaşar Taşkın, Torul’da konser verdi.

Torul’da coşkulu konser
Ülkücü hareketin güçlü sesi Osman Öztunç, Karadeniz müziğinin sevilen ismi Özkan Pekin ve Torul'un kemençe ustaları İnan Ayhan ve Yaşar Taşkın, Torul’da konser verdi.

Torul Ülkü Ocakları tarafından gerçekleştirilen ve Torul Pazar Meydanı'nda icra edilen programa MHP İl Başkanı Ali Ateş, Ülkü Ocakları İl Başkanı Fatih Vakur Kara, Torul Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Osman Yılmazer, Kelkit, Şiran Ülkü Ocakları Başkanları, Milletvekili adayı Mustafa Canlı, MHP ilçe başkanları, çevre il ve ilçelerden gelen Ülkü Ocakları başkanları katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşması yapan Torul Ülkü Ocakları Başkanı Osman Yılmazer, Ülkü Ocaklarının gençlerin eğitim, sosyal ve kültürel yönden desteklendiği, milli ve manevi şuur ile yetiştiği vakıf olduğunu söyledi.

Türklük gurur ve şuuru, İslam ahlak ve fazileti ile donanmış bir nesil yetiştirme amacında olan Ülkü Ocakları bünyesinde 1 Nisan 2015 tarihinden beri Ocak Başkanı olarak görev yaptığını kaydeden Yılmazer, “Almış olduğumuz bu kutlu görevin sorumluluklarının farkındayız. Torul Ülkü Ocağı olarak Torullu gençlerin sorunlarıyla ilgilenmek görevlerimizin başında gelmektedir. Bu amaçla kısa sürede yönetimimizi oluşturduk. Üniversite ve orta öğretimde teşkilatlandık. Bu teşkilatlanma siyaset yapmak için değildir. Gençlerimize yönelik eğitim seminer programlarımızı başlattık. Perşembe geceleri Mevlid-i Şerif programlarımız, unutulan değerlerimize ziyaretlerimiz ve diğer çeşitli faaliyetlerimiz tüm hızıyla devam etmektedir. Buradan tüm Torullu anne ve babalara seslenmek istiyorum: Çocuklarınızı Ülkü Ocakları'na göndermekten çekinmeyin. Onlar önce Allah'u Teâlâ'ya sonra da bize emanettir. Buradan tüm Torullu Gençlere seslenmek istiyorum: Torul Ülkü Ocağı'nın kapısı sizlere sonuna kadar açıktır. Sizlere gönlümüzü ve yüreğimizi verdik." dedi.

Daha sonrasında İnan Ayhan, Yaşar Taşkın ve Özkan Pekin sahne aldı. Torul Ülkü Ocağı Orta Öğretim teşkilatından Yusuf Yalçın Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu için şiir seslendirdi.

Osman Öztunç'un coşkulu kalabalığa karşı sahne almasıyla program sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 23 Mayıs 2015, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER