Torul'un acı kaybı

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde eski futbolcu 47 yaşındaki Hayati Atmaca, Torul Baraj gölünde botla gezinirken kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.

Torul'un acı kaybı
Gümüşhane’nin Torul ilçesinde eski futbolcu 47 yaşındaki Hayati Atmaca, Torul Baraj gölünde botla gezinirken kalp krizi geçirdi ve hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre ilçeye bağlı Çamlıca Mahallesi sakinlerinden, Torul Belediyesi çalışanı ve eski Torulspor futbolcusu Hayati Atmaca, Çamlıca Mahallesinde Torul Baraj gölünde botla gezinirken kalbinin ağrıdığını fark edince akrabalarını arayıp yardım istedi.

Akrabaları tarafından ilk olarak Torul Devlet Hastanesinde götürülen Atmaca, burada çekilen kalp grafilerinden kalp krizi geçirdiği anlaşılınca Gümüşhane Devlet Hastanesine sevk edildi. Atmaca, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Atmaca’nın vefat haberi tüm ilçeyi yasa boğarken Atmaca’nın kalbinin ağrıdığını ve yakınlarını arayarak kendisine yardımcı olmalarını istemesi ise duyanları kahretti.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAZİYE MESAJI YAYIMLADI

Atmaca’nın vefatının ardından Belediye Başkanı Mimar Nidai Köroğlu gerek kişisel gerekse Belediye sosyal medya hesaplarından taziye mesajı yayımladı. Köroğlu, “Mesai arkadaşının vefatı sebebiyle büyük üzüntü duyduğunu kendisine rahmet, ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dilerim” dedi.

SENDİKA TEMSİLCİSİ KÜÇÜKÖNER ÜZÜNTÜSÜNÜ PAYLAŞTI

Belediye-Sen Torul temsilcisi Veysel Küçüköner de gundemtorul.com’a yaptığı açıklamada mesai arkadaşlarını kaybetmenin üzüntüsünü dile getirirken Atmaca’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevdiklerine baş sağlığı diledi.

Evli ve bir çocuk babası Atmaca’nın cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Çamlıca Mahallesi’nde ki aile mezarlığında toprağa verilecek.

Haberin Kaynağı: Hasan Yılmaz - www.gundemtorul.com

Güncelleme Tarihi: 31 Temmuz 2015, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER