TOROSLAR’DA ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

TOROSLAR’DA ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

TOROSLAR’DA ASFALT VE KALDIRIM ÇALIŞMASI

 

 

Toroslar Belediyesi, ilçe genelinde daha kaliteli bir ulaşım hizmeti sunabilmek için yol yapım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, Halkkent Mahallesi’nde kilit parke kaldırım, Karaisalı Mahallesi’nde de sıcak karışım asfalt serim çalışması yaptı.

Kış ayları gelmeden çalışmalarını hızlandırdıklarını kaydeden Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, yolların hem sürücüler hem de yayalar açısından güvenli ve konforlu olması için çalışmalarını titizlikle sürdürdüklerini belirterek; “İlçemizin şu an en önemli ihtiyaçlarından biri olan yol çalışmalarına ağırlık vermiş durumdayız. Vatandaşlarımızın bu konudaki taleplerini de dikkate alarak ihtiyaç duyulan noktalarda yol yapım, asfaltlama, bakım ve onarım çalışmaları yapıyoruz. Halkkent Mahallemizde kilit parke kaldırım ve Karaisalı Mahallemizde asfalt serim çalışması da gerçekleştirdik. İlçe sınırlarımız içerisindeki mahallelerimizin eksikliklerini tamamlamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Mahalle sakinleri de yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz’a teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
banner36

banner79