Toroğlu'ndan Terim'e sert eleştiri: 'Çok konuşuyor...'

10.11.2019 - 00:32 | Son Güncellenme: 10.11.2019 - 00:32

Toroğlu'ndan Terim'e sert eleştiri: 'Çok konuşuyor...'

Ünlü yorumcu ve eski hakem Erman Toroğlu, Gaziantep FK - Galatasaray maçını değerlendirdi.

Gaziantep FK - Galatasaray karşılaşmasındaki tartışmalı pozisyonları ve hakem kararlarını yorumlayan Toroğlu şu ifadeleri kullandı: 

İlk yarı değerlendirmesi

Böyle rezil bir oyun sistemi olamaz. Lemina, Galatasaray'da ileriye oynayan tek adam. Hatta ileri oynama isteği yüzünden hata yapabiliyor. Risk de alıyor ama haklı. Galatasaray'da rekabet yok. Fatih Terim bu sezon bunu yapamadı. Lemina, Galatasaray'da her şartta oynamalı. Lemina'nın olmadığı maçlarda Muslera oyun kurucu olarak görev yapıyor, tam rezil bir tablo. Galatasaray, Real Madrid maçına çıktığı kadroyla bu maça çıkmış olsaydı, şu anda bu sonuç olmazdı.

Galatasaray takımının futbolcularında doymuşluk var, açlık yok. Galatasaray'da ilk yarıda Ömer Bayram iyiydi, Ahmet Çalık iyi işler çıkarttı. Galatasaray'da mutlaka Feghouli'nin kazanılması lazım. Galatasaray hala iyi değil, skorun 2-0 olduğuna aldanmayın. 

Maç sonu değerlendirmesi

Teknik direktör çok fazla konuşmaz. Ben takıma bakarım ve teknik direktörün ne olduğunu anlarım. Fatih Terim artık bazı şeylere karar verecek. Galatasaray'da oyunu kuracak futbolcu Lemina olmalı. Galatasaray'da stoperler oyun kurmaya çalışıyor ve saçma sapan işler ortaya çıkıyor. Lemina'nın risk almasının sebebi öne doğru oynaması ve golü düşünmesi. Galatasaray'da olmazsa olmaz iki adam var. Birisi Lemina ve diğeri de Feghouli. Ömer Bayram çok iyi bir hammal, Ömer bekte sırıdıyor ve geri dönemiyor. Selçuk, Nagatomo ve Seri, Galatasaray'da ne işe yarar? Fatih Terim çok konuşuyor az iş yapıyor. Fatih Terim'in az konuşması çok iş yapması gerek. 

'Terim ile Yanal arasında savaş var'


Fatih Terim ile Ersun Yanal arasında savaş var. Terim, futbolcusunu şikayet ediyor. Yanal, ben futbolcumu şikayet etmem diyor. Galatasaray takımı iyi çalıştırılmıyor, sahada futbol kavgası yok. Bunun sorumlusu da Fatih Terim. Galatasaray, Avrupa'da gol atamadı. Galatasaray - Başakşehir maçını Başakşehir kazanır. Karşılaşmada bomba Galatasaray'ın elinde. Başakşehir'e helal olsun, ülke puanlarını çatır çatır topluyorlar. Galatasaray'da bir tane adam var o da Ahmet Çalık. Ahmet Çalık, Galatasaray'da kaptan olabilecek potansiyele sahip. Bugün bazı toplarda yılanı çıkmadan kafasını kopardı. Diğer stoperlerden de iyi konumda. 

Ömer Bayram'a yapılan hareket penaltı mı?

Kana-Bıyık'ın Ömer Bayram'a yaptığı hareket net penaltı. Nagatomo artık Galatasaray'da oynamaz. Galatasaray'da şu anda en formsuz Fatih Terim. Galatasaray'ı Falcao transferi parçaladı. Falcao olayı hem yönetimi hem teknik ekibi hem de futbolcuları parçaladı. Fatih Terim ve ekibi Falcao'yu istemedi. "Öncelik Falcao değil" dediler. 

Senin için hazırladığımız haberler