Büyük Torbalı

Torbalı’nın sorunları görüşüldü

Torbalı Kaymakamı Ercan Öter Başkanlığında Ekim ayı muhtarlar toplantısı Merve Pide salonunda yapıldı. Muhtarlar mahallelerinde vatandaşların dert yandığı sıkıntıları dile getirdi. Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan da yaptığı konuşmada atanmışlar ve seçilmişlerin bir araya getirdiği toplantının önemine vurgu yaptı

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Torbalı’nın sorunları görüşüldü
172 Görüntüleme
11 Ekim 2019 - 9:58
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

İlçedeki 60 mahalle muhtarının bir araya geldiği muhtarlar toplantısı her ay düzenli olarak yapılıyor. Toplantıda bir araya gelen muhtarlar mahallelerindeki sıkıntıların çözümleri için karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor. Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’de her toplantıda muhtarlara bölgelerinde soruna neden olabilecek konularda dikkatli olmalarını vurguluyor. Ayrıca her ay yapılan toplantılarda kurum personelleri muhtarları çeşitli konularda bilgilendiriyor. Ekim ayı muhtarlar toplantısı bu amaçlar doğrultusunda dün Merve Pide salonunda yapıldı.
İKİNCİ MUHTARLIK TOPLANTISINA BAŞKANLIK ETTİ
İlçemizde yeni göreve başlayan Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’in ilk muhtarlar toplantısı Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirmişti. Öter muhtarlarla ve kurum müdürleriyle bir araya geldiği ikinci toplantı da ise mahallelerdeki sorunlar, yapılan kahvaltının ardından daha detaylı olarak konuşuldu. Muhtarlar toplantısının önemine değinen Öter “ Torbalı’daki bütün mahallelerdeki sıkıntıların çözümü noktasında her ay yaptığımız muhtarlar toplantıları oldukça önemli. Muhtarlarımız bir ay boyunca vatandaşlardan gelen şikayetleri toplantıda gündeme getirerek ilgili kurumların harekete geçmesini sağlıyor. Bu açıdan muhtarlarımızın toplantılara katılarak şikayetlerin iletilmesi noktasında duyarlı olmalarını istiyorum “ dedi.
MUHTARLAR SORDU KURUM TEMSİLCİLERİ YANITLADI
Torbalı Kaymakamı Ercan Öter’in konuşmasının ardından söz alan muhtarlar şikayetlerini dile getirdi. Özbey Mahallesi Muhtarı Şemsettin Kanza mahallesindeki yapı kullanım belgesi için kendisine gelenlerle ilgili sıkıntıyı dile getirerek Öter’den konu hakkında fikir aldı. Toplantıda söz alan Ayrancılar Mahalle Muhtarı Veysel Yeşilyurt ise son günlerde her geçen gün artan su ve elektrik kesintilerinin ne zaman son bulacağını sordu. Öter muhtarın sorusunun ardından ilgili kurum temsilcilerinden açıklama istedi. Ayrancılardaki su ve elektrik kesintilerinin bölgedeki onarımlardan kaynaklandığı ifade edilerek yılsonuna kadar çalışmaların biteceği bilgisi verildi. Toplantı mahalle muhtarları ve kurum temsilcileri arasında soru cevap şeklinde yapıldı. Kurum temsilcileri muhtarların sorularına samimi bir üslup ile cevap vererek merak ettikleri bütün detayları aktardı.
DERNEK BAŞKANI KONUŞMA YAPTI
Muhtarlar Derneği Başkanı Atatekin Doğan toplantıda yaptığı konuşmada görevine yeni başlayan kurum müdürlerine görevlerinde başarılarak dileyerek “ Saygı değer katılımcılar siz devleti temsil eden atanmışlar ile halkı temsil eden biz seçilmiş muhtarları kahvaltıda bir araya getirerek ortak amacımız olan halka hizmet görevimizde birbirimiz ile iletişimi daha da verimli hale getirmektir. Sayın daire amirlerimiz ilçemizin sorunlarını ileten muhtar arkadaşlarımıza vermiş olduğunuz ve vereceğiniz destekten dolayı temsil ettiğimiz halk ve muhtar arkadaşlarımız adına teşekkürlerimi sunuyorum “ dedi.
YASİN GÜLCÜ

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web