Büyük Torbalı

Torbalı’daki villa da dava dosyasında

Beyin kanaması geçirdikten sonra felç kalan eski işadamı Sinan Güleç, 20 milyon lira değerindeki gayrimenkullerini bakıcısının üzerine geçirdi. Dava açan Nur Güleç, “Bu kadın beni babamla görüştürmüyor bile” dedi

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Torbalı’daki villa da dava dosyasında
180 Görüntüleme
12 Haziran 2019 - 19:36
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Türkiye’nin tanınmış yatak firmalarından Yatsan’ın eski sahibi 75 yaşındaki Sinan Güleç, 20 milyon lira değerinde 3 lüks villa ile bir dükkanı kendisine bakan Gülcan E.’ye bırakınca kızı ile mahkemelik oldu. Emekli öğretmen Nur Güleç (48), hastabakıcı Gülcan E.’nin işe bile Mercedes araçla gidip geldiğini söyledi.
İşadamının bakıcısına bir servet bağışladığı, kızı ile ortak hesabındaki 3 milyon lirayı kullanması ile ortaya çıktı. Hesaptan para eksildiğini görünce şoka giren Nur Güleç, soluğu avukatı Gani Engin Ulusoy’un yanında aldı.

MAHKEME REDDETMİŞTİ

Yapılan incelemede Urla’da malikane, Narlıdere’de lüks villa, Torbalı’da villa ve Kemeraltı’nda dükkan ile bankadaki paraların bakıcı Gülcan E.’nin üzerine geçtiği ortaya çıktı. Vasilik davası açan Nur Güleç, “Babam sağlıklı değil, mantıklı düşünemiyor. Yoksa bunları yapar mı? Kanser tedavisi görüyorum, yaşamak için para yardımı istediğimde bile kabul etmiyor” dedi.
Yatsan’ın çoğunluk hissesine sahip olan Sinan Güleç, 2011 yılında geçirdiği beyin kanaması sonucu felç olmuştu.
Yatağa bağımlı halde yaşamını sürdüren Güleç, firmanın 2014 yılında Kuveyt’li bir şirkete satılması üzerine payına düşen 22 milyon TL’nin 11 milyon TL’sini kişisel hesabına, 11 milyon TL’sini de firmada küçük oranda hisse sahibi olan, tek çocuğu kızı Nur Güleç ile birlikte ortak hesaba yatırmıştı.
İşadamının bir süre sonra bütün gayrimenkullerini evinde bakımını yapan Gülcan E.’nin üzerine devrettiği belirlenmişti.

DAVA ÜSTÜNE DAVA

Mahkeme, kanser ve böbrek hastası olan Nur Güleç’in vasilik talebini ise babasının sağlıklı olduğuna dair verilen raporu dikkate alarak reddetmişti.
Sinan Güleç, son olarak kızıyla müşterek hesaplarındaki 11 milyon TL’nin bölüşülmesi için, Tüketici Mahkemesi’ne ‘ortaklığın giderilmesi’ davası açtı.
Bu dava üzerine Nur Güleç de babasının sağlıklı karar veremediği iddiasıyla vasilik davası açtı. Bunun üzerine 2’nci Sulh Hukuk Mahkemesi ortak hesaba tedbir koydu. Avukat Ulusoy Yeni Asır’a yaptığı açıklamada, “Daha önce ‘sağlıklıdır’ raporuyla, mahkeme devir işlemlerine müdahale edememişti. Ancak bu raporları, karşı raporlarımızla çürüttük. Bunun üzerine mahkeme, müşterek hesaba tedbir koydu. Haklılığımızı ispatlayacağız” dedi.

“BIZI GÖRÜŞTÜRMÜYORLAR”

Nur ​Güleç “Babamın rahatsızlığından sonra bir süre bakımını ben yaptım. Ancak sonrasında temizlik görevlisi olarak eve aldığımız Gülcan E. ile çevresindekiler, beni bir yolunu bulup uzaklaştırdı. Kanser olunca da gerekli mücadeleyi gösteremedim. Babamla üç yıldır görüşemiyorum. Beni görüştürmüyorlar. Yaşananlar ortada, babam sağlıklı değil, doğru düşünemiyor. Yoksa bunları yapar mı? Yaklaşık beş yıl önce temizlik görevlisi olarak işe giren kadın, babamdan bile zengin hale geldi. Lüks evlerde yaşayıp, lüks arabalara biniyor. Bunları babamı kandırarak yaptılar”dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web