Büyük Torbalı

Torbalı okullarında sınav hazırlığı

Torbalı’da üniversite sınavına girecek öğrencilerin sayısında bin artış yaşandı. Sınava 3 hafta gibi kısa bir süre kala Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, sınavın yapılacağı 35 okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
Torbalı okullarında sınav hazırlığı
189 Görüntüleme
09 Haziran 2020 - 14:30
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Uzaktan eğitim çalışmalarının yapıldığı yaklaşık üç aylık dönemde okul yüzü görmeyen öğrenciler, yaz tatilinin de araya girmesiyle 6 ay okullarından ayrı kalmış olacak. Yapılması gereken LGS ve YKS gibi sınavlarda sıralarıyla buluşacak öğrencileri ise büyük önlemler bekliyor. Okullarda 13 Mart tarihinde eğitime ara verilmesiyle öğretmen, idareci, öğrenci ve veli iletişimine büyük önem veren Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü sınavın yapılacağı okullardaki çalışmalarını hızlandırdı.
35 OKULDA KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİ ALINDI
Torbalı’da geçtiğimiz yıl üniversite sınavına girecek olan öğrenci sayısı bu yıl bin kişilik artış ile 3 bin 650 kişiye yükseldi. Öğrencilerin koronavirüs endişesi taşımadan sınava girecekleri 35 okulda gerekli bütün önlemler alınarak dezenfekte işlemleri yapıldı. Torbalı İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tosun, 3 bin 650 öğrencinin sınava gireceği okullardaki koronavirüs önlemlerini kontrol etti. Okul müdürlerinden devam eden çalışmalarla ilgili bilgi alan Tosun, sınav öncesinde hiçbir eksiğin kalmaması için talimat verdi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
PİYASALARDA SON DURUM
  • DOLAR
    -
    -
    -
  • EURO
    -
    -
    -
  • ALTIN
    -
    -
    -
  • BIST 100
    -
    -
    -
KÖŞE YAZARLARI
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-

Tüm Hakları Saklıdır. Torbalı Web