Toprak: 'Biz futbola değer vereceğiz'

Sahasında Belediye Derincespor'a 4-2 mağlup olan Elazığ Belediyespor'da maç sonu değerlendirmelerde bulunan Elazığ Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak, bu skoru hak etmediklerini belirterek, oyuncularına güvendiğini söyledi

Toprak: 'Biz futbola değer vereceğiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

 TFF 3. Lig 2. Grup’un 24. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elazığ Belediyespor, sahasında Belediye Derincespor’a 4-2 mağlup oldu.  Maçın ardından kulüp Başkanı Ahmet Toprak açıklamalarda bulundu.

“KAYBETMEMİZE RAĞMEN OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM”

Mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Başkan Ahmet Toprak, “Eksiklerimize rağmen, sarı kart cezalılarımıza, sakat oyuncularımıza rağmen, oyuncularımız hakikaten bugün çok istediler. Çok iyi de b.ir top oynadılar. Ben oyuncularımı tebrik ediyorum maçı kaybetmemize rağmen. Biz her zaman söylüyoruz. Lobinizin iyi olması lazım. Seyirci desteğimizin iyi olması lazım. İlk yediğimiz gol bariz ofsayt. En az 3 metre. Yapacak bir şey yok. Hakem kararı verdikten sonra geri dönüşü yok. Biz bu skoru hiçbir şekilde hak etmedik” dedi.

“KARTLAR ve SAKATLIKLAR BİZİ ÇOK YORDU”

Maçtaki hakem hataları hakkında da konuşan Elazığ Belediyespor Başkanı Ahmet Toprak, “Biz şimdi hakemlere ne diyelim. Ne desekte boş. Maalesef tecrübe yok hakemlerde. Biz hakem hatalarını sıklıkla yaşıyoruz. Bundan sonra önümüzdeki maçlara bakacağız. Önümüzde daha 10-11 maçımız var. Toplayabildiğimiz kadar puanları toplayacağız. Her zaman olduğu gibi kalan maçlarımız da kazanmak için çıkacağız. Tabi bu ligde düşme potası da belli, play-off potası da belli. İyi bir ekibiz. Oyuncularımın hepsi birbirinden kıymetli. Ama sarı kartlar, kırmızı kartlar, sakatlıklar bizi çok yordu. Şansızlıklar yakamızı bırakmadı sezon başından beri. Özellikle bu sene çok sıkıntı yaşıyoruz. Bir türlü tam kadro olarak maçlara çıkamadık. İyi top oynadık ama hakemlerimizin canı sağ olsun” ifadelerini kullandı.

“FUTBOLU ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

Taraftarların maça ilgisini de yorumlayan Toprak, “Biz hayata devam edeceğiz. Bu afeti biz yaşadık. Yaralarımızı hızlı bir şekilde de saracağız. Sadece futbolda değil tüm alanlarda, tüm sosyal faaliyetlerde özümüze döneceğiz. Amatör Küme maçlarda bu hafta başlıyor. Bunları unutacağız. Elazığspor’da 3-5 ay sonra maçlarına başlayacak. Statlarımız, sahalarımız yapılıyor. Biz futbola o değeri ve kıymeti vereceğiz. Tekrar o heyecanı getireceğiz. Elbirliğiyle ama birbirimize destek olarak, sahip çıkarak, biz futbolu eski şaşalı günlerine döndürmeye çalışacağız. Bunun için hepimizin gayret etmesi lazım. Bugün bayağı da taraftarımız geldi. Ben buraya gelerek bize destek olan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tabi daha fazla taraftarlarımızın maça gelmesini istiyoruz. Bizde moral ve motivasyon alalım. Hepimiz bunu istiyoruz. Elazığ’a ve taraftarlarımıza galibiyet sevinci yaşatmayı çok istiyoruz. Hayat devam ediyor en kısa zamanda bunları atlatacağız” şeklinde konuştu.