Önceki gün, saat 17.30 sıralarında, Danişment Sahili’nde fotoğraf çekmek için kayalıklara çıkan 1 kişi dengesini yitirince düşerek hayatını kaybetti. 

İddiaya göre, emekli polis memuru Sabri Kaçmaz (64), fotoğraf makinesiyle deniz manzarası çekmek için Danişment Sahili’nde bulunan kayalıklara tırmandı. Bu sırada dengesini kaybeden Kaçmaz, düşerek başını kayalara çarptı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine gelen sağlık ekipleri, Sabri Kaçmaz’ın hayatını kaybettiğini belirdi. Kaçmaz’ın cenazesi, olay yerinde Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesi ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Sabri Kaçmaz’ın polis memurluğundan emekli olduktan sonra Keşan’a yerleştiği, doğa sporları ve amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraştığı belirtildi.

TOPRAĞA VERİLDİ

İstanbul Adli Tıp Kurumu’ndaki otopsi işleminin ardından, dün akrabaları tarafından teslim alınan Sabri Kaçmaz’ın cenazesi Keşan’a getirildi. Kaçmaz’ın cenazesi, ikindi vakti Karaağaç Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Sabri Kaçmaz, İpsala halkından Merhum İzzet ve Fatma Kaçmaz'ın oğlu, Ayten Kaçmaz'ın eşi, Bahadır Kaçmaz ve Keşan Devlet Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Yücel Kaçmaz'ın babaları, İpsala DSİ Emeklisi Merhum Hikmet Kaçmaz'ın ağabeyi, Cengiz Kaçmaz'ın amcası idi. Merhum’a Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.