Güncel

TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

Ak Parti 63. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantıları devam ediyor, danışma meclisi bugün Kartepe’de gerçekleşti.

16 Temmuz 2019 Saat: 20:12
TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR
TOPLANTILAR DEVAM EDİYOR

Feyza Bilge SERTEL

Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in göreve başlamasının ardından saha çalışmalarına hızla devam eden Ak Parti 63. Genişletilmiş İlçe Danışma Toplantısı bugün Kartepe’de bulunan Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda 19.00’da gerçekleştirdi. Gölcük’le başlayan danışma meclisi 2 Ağustos’da Çayırova’da sona erecek.

KATILIM

Ak Parti’nin bugün gerçekleşen ilk danışma meclisine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Ak Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, Ak Parti Kadın Kolları Serpil Yılmaz, Ak Parti İl ve İlçe yönetimi, Kartepe Mahalle başkanları ve partililer katılım gösterdi.

AYNI ÇATI ALTINDA

Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, ‘’Geride bıraktığımız 31 Mart yerel seçimlerinde en yüksek oy ile birinci olarak seçimi tamamlamış Kartepemiz o günden itibaren başkanımız sayın başkanımız Mustafa Kocaman ile uyumlu bir şekilde çalışmaktayız. Birlik beraberlik adına devam eden çalışmalarız hız kesmeden devam ediyor. Millete hizmet etme davasında aynı çatı altında devam etmekteyiz, saygı ve hoşgörümüzü yok etmemeliyiz’’şeklinde konuştu.

ÜSTÜMÜZE YALANLARLA GELDİLER

Mustafa Kocaman, ‘’Dile kolay 63. 10 yıldır bu teşkilatlarda gururla görev almış biri olarak bu danışmanın ilki yapmanın heyecanı gururu içerisindeyim. Eğer bir genişletilişmiş bu toplantıdaysam, kürsüde ya da koltukta olayım bu salonda olduğum için, bu davanın bir ferdi olduğum için gurur duyuyorum. Çok güzel bir seçim dönemi geçirdik. Hamdolsun kazasız belasız, coşkuyla çok çalıştık çokta güzel sonuç aldık. Zor bir dönemdi üstümüze yalanlarla dolanlarla geldiler bunların hepsini aştık’’dedi.

KİMSE DAVANIN ALTINI OYMAYA ÇALIŞMASIN

‘’Meclis üyelerim teşkilatlarımızdan çok memnunum uyum içerisinde çalışıyoruz’’ şeklinde konuşmasına devam eden Kocaman, ‘’Bir belediye uyuma bakmak isterse Kartepe’ye baksın. Kartepe çok özel, bir başka güzel. Ben Kartepe’nin farkını çok net görüyorum bundan 15 sene sonra Kartepe’nin güzelliğini herkesin göreceğine inanıyorum. Kartepe’nin eksiği var yeni bir ilçe daha 10 yaşında çocuk gibi. Nakış nakış işliyoruz her yerini çok çabalıyoruz. Kartepe hızlı gelişiyor, 50 sene sonrasını hayal ettiğimde heyecanlanıyorum. Kimse Mustafacı ocu bucu olmasın. Her şey, makamda gelip geçici biz vatanımız bayrağımıza her zaman sahip çıkacağız. Hiç kimse bizim bu davanın altını oymak için çabaya girmesin, Kartepe belediye her zorluğun kumpasın altından kalkacaktır. Sizler, teşkilatlarımız, Büyükşehirimiz yanımızda olduğu sürece Kartepemiz gelişmeye devam edecektir’’ ifadelerini kullandı.

KENDİLERİNİ HALKIN ÜZERİNDE TUTTULAR

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, ‘’İlçe danışma toplantıların birkaç tanesini gerçekleştirdik. Haliçte düşmanlarımız var ama içeride ki düşmanlarımızı da unutmamalıyız, yaşadıklarımızdan ders çıkarmalıyız. Kendilerine bu memlekette hizmet etmek için görev verilmiş olanlar, kendilerin halkın üstünde tuttular. Hepsinde aynı kafa var halk için halka rağmen bu milletin kulaklarından asla çıkarılmamalı. Milletin iradesi üzerinde başka söz söylenilmemesi gerektiğini her seferinde hatırlatmamız gerekiyor. Ne 15 Temmuz’la bitecek ne de öncekilerle bitmişti. Bizim milletimiz aziz millettir. Bizim ayrıldığımız coğrafyalardan hiçbir zaman huzur bulamamıştır. Mirasımızı gelecek nesillere aktarılmalıdır. Kartepe teşkilatına çok teşekkür ederim, Kartepe teşkilatı bizi Kocaeli’de birinci yapan teşkilat, Çok çalıştılar. Tüm mensuplarına çok teşekkür ederim’’şeklinde konuştu.

TEK BAŞIMIZA YAPAMAYIZ

Danışma Meclisinde konuşan İl Başkanı Mehmet Ellibeş, ‘’Bugün il başkanınız olarak karşınınızdayım, bu benim için onur ve çok büyük bir sorumluluktur. Tek başına bir kişinin yapacağı hiçbir şey yoktur. Bu yolda hep beraber yürüyeceğiz. 3 yıl önce bu memleket hain bir darbeye uğradı. O hain darbeden 3 yıl geçti, hep birlikte Demokrasi Milli İrade Meydanı’nda beraberdik. Baktığınızda düne kadar tiyatro diyenler, bugün ne hikmetse bu darbe girişimini sahiplenmeye başladılar. Ne işse… Biz FETÖ’yü hep lanetledi, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde gözümüzü kırpmadan tankların önderliğinde yürüdük, bunu millet olarak yaptık ve çok şükür 15 Temmuz 2016’ta Türkiye’de artık darbe girişimlerin son bulduğu nokta olarak geçmiştir’’dedi.

TEK TARAFLI SEVDA OLMAZ

Ellibeş, konuşmasını, ‘’Türkiye’de tarih yazdık, bu dava yolunda yürüyen bu bayrağa, ülkeye hizmet eden her bir parti mensubumuza teşekkür ederim. Çalışınca oluyoruz, tek taraflı sevda olmaz gönülden aşkla çalışacaksınız, biz onu yapıyoruz. İnandık, iman ettik. Halkımızın her daim yanında olduk. Güçle yapmaya devam edeceğiz’’şeklinde sonlandırdı.

 

 

 

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli BizimŞehir Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız