TOLLU MECLİSTE DERT YANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TOLLU MECLİSTE DERT YANDI


 

Mecliste Erdemli Belediyesi ile ilgili görüşülen konulardan belediyenin haberi olmadığını vurgulayan Mükerrem Tollu, her iki belediyede de konuların görüşülmesi gerekiyor diye, dert yandı.

AYŞENUR ÖNAL

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu Mersin Büyükşehir Belediyesi 2020 Yılı Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı 1. Birleşimi’nde isyan etti.

Erdemli İlçesi, Arpaçbahşiş Mahallesi, 549 ve 550 parsellerin Turizm Alanı ve Yeşil Alan olarak işaretlenmesine ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği konusunun oylamaya sunulması sırasında söz alan Tollu, yapılan planla ilgili bilgileri olmadığını belirtti. Erdemli’de yapılmak istenen imar tekliflerinden haberleri olmadığı için isyan eden Tollu, Erdemli Belediye Meclisi’nin de fikrinin alınması gerektiğini belirtti. Tollu, “Burada hiç biri yapılmadan plan değişikliği yapılıyor. Komisyonun bu görüş doğrusunda hareket etmesini istiyoruz. Yine bilgimiz dışında gelen konu” diye konuştu.

Tartışmanın ardından; teklif, İmar Bayındırlık, Çevre Sağlığı, Ekonomik Kalkınma ve Turizm Komisyonuna sunuldu.

“YİNE BELEDİYENİN HABERİ YOK”

Erdemli Belediyesi’nin mülkiyeti ile ilgili plan yapıldığını söyleyen Tollu, “Ama yine belediyenin haberi yok bundan. Belediye hizmet alanı olan bir yer turizm alanı oluyor. Kıyı kenarındaki vatandaşa ait bir yer belediyenin yeri haline getiriliyor. Burada ciddi bir yanlışlık var” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA