1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Tolga'nın anısını yaşatmak için Pazar'da kütüphane kurdular
Tolga'nın anısını yaşatmak için Pazar'da kütüphane kurdular

Tolga'nın anısını yaşatmak için Pazar'da kütüphane kurdular

Genç yaşta amansız hastalığa yenilerek yaşama veda eden Pazarlı üniversite öğrencisi Tolga Konan'ın Başakşehir Üniversitesindeki arkadaşları, Pazar Fuat Ergenç Okuluna, Tolga'nın anısını yaşatmak amacıyla çok amaçlı kütüphane kurdu!

A+A-

RAMAZAN YILDIRIM
Bahçeşehir Üniversitesi ve bünyesindeki 1907 ÜniFeb Bahçeşehir’in katkılarıyla, 3 Kasım 2017 günü hayatını kaybeden Tolga Konan’ın anısına Pazar Fuat Ergenç İlk ve Ortaokulunda kurulan bilgisayar destekli kütüphanenin açılışı yapıldı.

konan01.jpg

Kütüphanenin açılışına Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar İlçe Milli Eğitim Müdürü Nimet BüyüK, Çayeli İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Şahin, AK Parti İlçe Başkanı Nurettin İnce, Bahçeşehir Üniversitesi temsilcisi Uluslararası Tanıtım Direktörü Erbay Şirin, 1907 ÜniFeb Bahçeşehir üyesi öğrenciler, kurum amirleri, veliler ve öğrenciler ile merhum Tolga Konan’ın ailesi katıldı.

konan2.jpg

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından program Okul Müdürü Halim Pehlivan'ın günün anlamına binaen yaptığı konuşma ile devam etti.

konan3.jpg

Kütüphanenin açılmasında emeği geçen Tolga Konan’ın babası İbrahim Konan’a, Bahçeşehir Üniversitesi Temsilcisi Erbaş Şirin’e, 1907 ÜniFeb Bahçeşehir Üniversitesi adına Kazım Balsarı'ya protokol tarafından plaket takdim edilerek kütüphanenin kurulumunu yapan Bahçeşehir Üniversitesi öğrencilerine belgeleri verildi. 

konan4.jpg

Merhum Tolga Konan'ın arkadaşı 1907 ÜniFeb Bahçeşehir Kulübü Öğrenci Temsilcisi Sinan Gökhan Aslan, yaptığı açıklamada, arkadaşları Tolga’nın anısını yaşatmak için böyle bir çalışma başlattıklarını ifade ederek, bugün bu açılışı gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını söyledi.

konan5.jpg

Kaymakam Coşkun Öztürk de yaptığı konuşmada, “Geçen yıl kaybettiğimiz Tolga Konan'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyorum. Bu güzel kütüphane vesilesiyle genç yaşta aramızdan ayrılan Tolga Konan evladımızın isminin öğrencilerimizin gönlünde hep yeri olacak ve kendisine rahmet dileklerini iletecekler. Bahçeşehir Üniversitesinden ilçemize kadar gelip böyle güzel bir kütüphanenin kazandırılmasında emeği geçen üniversite yetkililerine ve kaybettikleri arkadaşlarını unutmayarak onun anısına yapılan bu kütüphanenin kurulumunu gerçekleştiren Bahçeşehir Üniversitesinin değerli öğrencilerine de teşekkür ediyorum” dedi.

konan6.jpg

Programda duygusal anlar yaşanırken, Tolga’nın okul arkadaşları ve ailesi gözyaşlarını tutamadı. 

konan7.jpg

Tolga Konan’ın ailesi ve yetkililer tarafından kütüphanenin açılışı gerçekleştirildi. 

vid1.jpg

konan8.jpg

konan9.jpg

konan10.jpg

konan11.jpg

konan12.jpg

konan13.jpg

konan14.jpg

konan15.jpg

konan16.jpg

konan17.jpg

konan18.jpg

konan19.jpg

konan20.jpg

konan21.jpg

konan22.jpg

konan23.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum