Mardin’in Midyat ilçesinde TOKİ İlkokulunda 100 kişilik konferans salonu düzenlenen törenle hizmete girdi.

Bağlar Mahallesi Mardin Çevreyolu Üzeri TOKİ Sitesi'nde eğitim-öğretim veren TOKİ ilköğretim okulunda konferans salonu yenilendi. Şehit Veysel Eroğlu adına yaptırılan çok amaçlı konferans salonu şehittin babası Hacı Şükrü Eroğlu, okul aile birliği ve öğretmenlerin katkılarıyla yapıldı. Yaklaşık 80 Bin TL'ye mal olan ancak işçiliği öğretmenler tarafından yapılan çok amaçlı salon açılışı gerçekleşti.

TOKİ İlkokulu Müdürü Yunus Aykut, “İdareci ve öğretmenlerimiz ile okulumuza okulumuzun eksiğini giderebilmek için konferans salonu yaptık. Emeği geçen ve büyük katkıları olan Şehit Veysel Eroğlu ailesine çok teşekkür ediyorum. Salonumuzun büyük bir bölümü onların katkılarıyla oldu. Ayrıca emeği geçen öğretmenlerimize de çok teşekkür ederim.

Şehit in yeğeni Yağmur Eroğlu ise 7/B sınıfa gittiğini, ifade ederek, okulumuzda böyle güzel bir salonun açılmasından son derece mutlu ve şanslı olduğunu söyledi. Hem okulumuzda böyle bir konferans salonu bulunduğu için hem de tüm okullarda böyle salonların olmasını isterim.

Açılışa, Midyat Garnizon Komutanı Albay Mustafa Akın, Belediye Başkan yardımcısı Servet Yücel Oğuz, Midyat Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr. Ekrem Akman, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Kalender Savaş Ünal, İlçe Milli Eğitim Müdür yardımcısı Salih Aslan, AK Parti ilçe Başkanı Atilla Yarış, Şehidin Babası Hacı Şükrü Eroğlu ile çok sayıda davetli katıldı.