1. HABERLER

  2. GÜNCEL

  3. TOKİ Hak Sahiplerine Verilecek!
TOKİ Hak Sahiplerine Verilecek!

TOKİ Hak Sahiplerine Verilecek!

AK Parti Kars Milletvekili Av. Mehmet Uçum, Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesinde yapılan TOKİ konutlarının hak sahiplerine mağdur edilmeden verileceğini belirtti.

A+A-

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergun Turan’ı makamında ziyaret eden Milletvekili Mehmet Uçum ve AK Parti İl Başkanı Ali Şakir Yurdakoş, Turan ile 641 hak sahibinin sorunlarını görüştü.

TOKİ Başkanı Ergun Turan ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiğini ifade eden Mehmet Uçum, TOKİ Başkanı Ergun Turan ile Atatürk ve Bayrampaşa Mahallesi’nde 641 hak sahibinin mağdur edilmeden bir çözüm üretileceğini ve mutabakat sağlandığını belirtti. Uçum, hak sahipliği konusunda eksiği olmayan herkese konutlarının en kısa sürede teslimi için TOKİ’nin çalışma başlattığı müjdesini de verdi.

Kars’ta TOKİ konutlarının Ahıska Türklerine verileceğini yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydeden AK Parti Kars Milletvekili Mehmet Uçum, “Konutların çoğunluğunun Ahıska Türklerine verileceği haberleri doğru değildir. Hak sahiplerini mağdur edecek şekilde Ahıska Türkleri yada başka birilerine konut tahsisi söz konusu değildir” dedi.

Ayrıca TOKİ başkanıyla Kars’a ilişkin diğer TOKİ Projelerinin de görüşüldüğünü belirten Mehmet Uçum, tüm projelerin uygulama sürecinde müdahil olacaklarını ifade etti. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.