TOKİ tarafından Türkiye’de ilk kez Ürgüp ilçesinde hayata geçirilen ilk yerel mimari uygulamasının hayata geçirilmesi nedeniyle düzenlenen törene katılmak üzere gelen Toplu Konut İdaresi Başkanı (TOKİ Başkanı Ergün Turan, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’i makamında ziyaret etti.

Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde TOKİ tarafından hayata geçirilen ve Türkiye’nin ilk yerel mimari uygulaması olma özelliğini taşıyan projenin tamamlanması nedeniyle düzenlenen törene katılan TOKİ Başkanı Ergün Turan daha sonra Nevşehir’e geçerek Belediye Başkanı Hasan Ünver’i çalışma arkadaşları ile birlikte ziyaret etti.

Nevşehir’de devam eden TOKİ projelerinin de değerlendirildiği görüşmede Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, dünyanın en büyük yeraltı kentinin yer aldığı Nevşehir Kalesi ve civarında devam eden temizleme ve kazı çalışmalarına ilişkin olarak TOKİ Başkanı Turan’a bilgiler aktardı.

Daha sonra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, TOKİ Başkanı Ergün Turan ve beraberindeki heyet, sürdürülen temizleme ve kazı çalışmalarını yerinde izlemek üzere Nevşehir Kalesi ve civarında incelemelerde bulundular.