Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katıldı.

Serdivan Belediyesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra AK Parti Milletvekili Kenan Sofuoğlu, AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi İslam Arslan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Zehra Hatipoğlu, ilçe başkanları, ilçe belediye başkanları, il ve ilçe gençlik kolları başkanları ile teşkilatın genç üyeleri yer aldı. Program gençlere dair hazırlanan video gösterimi ile başladı.

Aşk ve heyecan
Açılış konuşmasını ise İl Gençlik Kolları Başkanı Murat Salih Başer yaptı. Başer, 'Sadece şehrimizin ve ülkemizin değil, tüm gönül coğrafyamızın sorumluluğunu taşıyoruz. Bu bilinç ve duyarlılıkla, haftasonunda programımızı büyük bir aşk ve heyecanla doldurdunuz İşte bu aşk ve heyecan bizi bu günlere getirdi. Allah aşkımızı, heyecanımızı, birlik ve beraberliğimizi arttırsın' dedi.

Geleceğin Türkiye'sinde söz sahibi gençlik
Danışma meclisinin hayırlara vesile olmasını temenni ederek sözlerine başlayan Başkan Zeki Toçoğlu, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın yaptığı konuşmayı hep birlikte izledik. Nereden nereye geldiğimizi en güzel gösteren hatıralardan birisiydi. Çok zor günlerden bugünlere geldik. Şuan tüm imkanlara sahibiz. Siz gençlere düşen; bu imkanları en iyi şekilde değerlendirerek geleceğin Türkiye'sinde söz sahibi olmaktır' dedi.

Doğru ve güzel işlerinizde yanınızdayız
Gençlerin her zaman yanında olduklarını ifade ederek konuşmasını sürdüren Başkan Toçoğlu, 'Sizlerin yaptığı iyi, doğru ve güzel tüm çalışmalarda yanınızda olmaya devam edeceğiz. Siz gençler olarak her alanda kendinizi geliştirmelisiniz. Ülkemizin ve coğrafyamız için çok çalışmalı, birlik ve beraberliğinizi muhafaza etmelisiniz. Sayın Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği verecek olan gençler; yani sizlersiniz. AK Parti hareketinin dinamizmi, heyecanı, bilgi ve becerisiyle geleceğe taşıyacak olan gençlerdir' dedi.

Ses getirecek projeler
Milletvekili Sofuoğlu, 'Sayın Cumhurbaşkanımızın ne sıkıntılara göğüs gererek bu noktalara geldiğini hep birlikte izledik. Sizlerle sahada pek çok kez bir araya geldik. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bizlere emanet edilen Milletvekilliği görevini en iyi şekilde yerine getirmeye çalışıyoruz. Ankara'da görüşmeler yapıyor, siyaseten tecrübeli isimlerle bir araya geliyorum. Bu doğrultuda kendime bir yol çizdim. Spor Bakanımızla yeni projeler üzerinde çalışmalar yapıyoruz. Sakarya için çalışmalarım var. Türkiye'de ses getirecek ve iz bırakacak projelere imza atmak istiyoruz' dedi.

Oy oranımızı arttıracağız
Gençlerle yapılan toplantılardan büyük heyecan duyduğunu ifade eden AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, 'AK Parti hareketi siz gençler olduğunuz müddetçe var olacaktır. 16 yıllık süreçte ülkemizin ümidi olduk. Bugünlere gelirken yaşadığımız sıkıntıları, ödediğimiz bedelleri, çektiğimiz çileleri, yitirdiğimiz canları video gösteriminde izledik. Ülkemizin kutlu yürüyüşünü sürdürmesi adına güçlü iktidarın devam etmesi çok önemli. Şimdi yeni bir seçime gidiyoruz. İnşallah Sakarya'da hem 17-0'ı koruyacak hem de oy oranımızı arttırarak partimize en güçlü desteği sunacağız' dedi.

Sakarya üzerine düşeni yapacaktır
AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK Üyesi İslam Arslan, 'Sayın Cumhurbaşkanımız gençliğin her zaman arkasında olduğunu ifade ediyor, biz gençleri sahipleniyor, Gençlere siyasette yer vermenin ustalığın şiarından olduğunu belirtiyor. Biz biliyoruz ki geleceğin siyasileri ve bürokratları bu salonda yer alan gençlerden oluşacak. Önümüzde çok önemli yerel seçimler var. Sakarya kendine yakışan bir oy oranıyla üzerine düşeni yapacaktır. Allah çıkmış olduğumuz bu mukaddes yolda yar ve yardımcımız olsun' dedi.