TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDILAR

TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDILAR

Sungurlu Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Behiç Akkaş ve meclis üyeleri, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne katıldı.

14 Kasım 2019 - 09:31

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından, meclis üyelerini bilgilendirmek amacıyla 3 gün süren seminer düzenlendi. TOBB tarafından 8-9-10 Kasım tarihlerinde gerçekleştirilen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’ne Sungurlu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Behiç Akkaş, Meclis Başkanı Alp Eren Akel ile birlikte Meclis Üyeleri Murtaza Uyanıker, Özcan Aydoğdu, Muammer Çuhacı, Sefa Can Karslı, Mehmet Ergül, Osman Tuncay ve Oda Genel Sekreteri Mehmet Ali Karslı katıldı.

3 gün boyunca devam eden seminer programında meclis üyelerine TOBB’un kurumsal yapısı, küresel gelişmeler ve Türkiye, protokol kuralları, finansal yönetim, TOBB iştiraki GS1, TOBB Tahkimi ve arabuluculuk, e-ticaret, etkili yönetim becerileri, TOBB ETÜ ve MEYBEM gibi başlıklarda sunumlar yapıldı.

Sungurlu TSO Başkanı Behiç Akkaş, seminerle ilgili olarak şunları söyledi, “Bu tür seminerlere meclis üyelerimizin katılımlarını oldukça önemsiyoruz. Hem TOBB’un kurumsal yapısı hem de Odamızın işleyişi hakkında teknik bilgilere sahip oluyorlar. Böyle bir etkinliği düzenlediği için, TOBB Başkanımız Sayın Rıfat Hisarcıklıoğlu beye şükranlarımızı sunarız. Meclis üyelerimiz TOBB'un kurumsal yapısı hakkında önemli bilgilere sahip oldular. Ayrıca diğer oda ve borsaların meclis üyeleriyle kaynaşmamıza, bilgi alışverişinde bulunmamıza vesile oldular.”

Seminere Sungurlu Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kürbüz ile meclis üyeleri de katıldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Henüz Yorum Eklenmemiştir.İlk yorum yapan siz olun..
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
KAYMAKAM KÖKSAL KOLTUĞUNU ELİF ZÜMRA’YA DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ
MUHSİN DERE KOLTUĞUNU MİNA REYHAN'A DEVRETTİ